לחר ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• לחר ניתוח
    שמואל
    19/02/2011

שלום דר גיל שלי 45 אני עברתי ניתוח לכריתת כיס מרה בשיטה לפרוסקופית במהלך הניתוח לאור הפרדת הדבקויות נצפתה דסרוזציה של התריסריון ללא דלף של מיתלן כחול לחר הזרקה דרך הזדה הושאר נקז ל3 ימים אני נמצה קבר 15 לחר ניתוח ויש לי כב בהמצה הבטן הים גם גיאוק וגם [גרפץ] לפני יומים בצתי בדיקת דם ונמצה תפקוד כבד גבו GGT 85 לא נהר לי בשחרור נה היה ביס מרה נמר עלדי אחד הרופאים שכיס המרה נשלך לפטולגיה וז משנקתב בהבחנה CHOLITHIASIS VS MULTIPLE SMALL POLYPS דר שזה מהאומר ודר ה מה לאסות לגבי תפקודי כבד GGT ולגבי הכהב תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחר ניתוח - תגובה

ד''ר דני רוזין
    20/02/2011

שבועיים אחרי ניתוח לעתים עדיין ניתן לחוש אי נוחות בבטן, כולל כאב וגיהוקים, אבל אם זה נמשך כדאי לחזור למנתח להתייעצות נוספת. בדיקת הדם מעט מוגברת- אך חשוב לדעת אם יש מגמת ירידה (שיפור) או עליה (החמרה), ומה הערכים של בדיקות הכבד האחרונות. לעתים יש צורך לחזור על US של איזור הניתוח.
    לגבי הפתולוגיה- לא ברור אם זו כבר התשובה הסופית, אבל בכל מקרה לא נשמע מדאיג.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחר ניתוח - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    20/02/2011

אם לא היתה דליפת מרה או תוכן מעי מהנקז אחרי הניתוח הרי שהדסרוזציה כנראה לא משמעותית. ערך GGT הא מעט גבוה וכדאי לחזור על תפקודי כבד (כולל בילירובין פספטז בסיסי ו-GGT) אחרי חודש ואם לא חזרו לרמה נורמלית לחזור לביקורת אצל המנתח
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו