כאבי אגן צד ימין ללא פענוח

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבי אגן צד ימין ללא פענוח
    מישל
    24/02/2011

שלום רב, אני בת 28 בריאה בד"כ. לפני שבועיים התחילו לי כאבים פתאומיים בבטן וגב תחתון והשכם שלי בצד ימין כואבת במקביל. הייתי 3 פעמים במיון ועשיתי ב 2 פעמים שונות CT אבנים וCT עם יוד לשלילת תוספתן כי לא נגלה באולטרסאונד ממש לא רציתי לעשות... היתי אצל הרופאת נשים לפני המיון והיא אמרה שיש לי רגישות באגן - גם הרופאי נשים במיון ציינו את זה... אתמול בבדיקת אולטרסואונד חוזרת הרגישות הייתה חזקה יותר והרופאה חשדה בדלקת באגן וחוץ מזה חזרה שהכל אצלי תקין. ונתנה לי 2 אנטיביוטיקות . אתמול בערב מיששתי במקלחת את האיזור הכואב עד שהגעתי לגולה למעלה בישבן וכלשחצתי זה כאב מאוד. יש לי עוד כאבים ואני על אנטיביוטיקה רק מתאמול.
    חרשתי על ה CT ומצאתי משהו שאני חייבת לשאול - גולה בצד ימין של עצם הזנב.
    האם זה תקין??? האם יכול להיות שזה ציסטה כתוצאה מדלקת ?
    אני שבועיים רצה בין רופאים ששולחים אותי אחד לשני כמו טניס.... לא יודעת מה לעשות ולא הספקתי לשאול על ה CT האם תוכלו להציע לי לאיזה רופא כן כדאי לפנות?
    אני בכל זאת מצרפת CT אם הגולה צד ימין קטנה
    תודה על תשומת ליבכם
    מישל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אגן צד ימין ללא פענוח - תגובה

ד''ר דני רוזין
    25/02/2011

איני רואה בתמונת ה-CT שצירפת את מה שאת מתארת. מציע להפסיק לרוץ בין רופאים בשלב הזה, ולנסות את הטיפול שהוצע. אולי הגינקולוגית צודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו