מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטן נפוחה, כיח דמי ועצירותטל25/02/2011
שלום רב,
במהלך 5 הימים האחרונים אני סובל מבטן נפוחה, כאשר רוב הנפיחות נמצא בחלקה הימני התחתון. בנוסף, מספר פעמים ביום אני חש בטעם של דם בפה, והכיח שלי דמי.
ביום וחצי האחרונים אין לי יציאות כלל, אך נפלטים גזים. התיאבון שלי רגיל ואין בחילות.
החדירו לי זונדה במיון, ולא נמצא דם בקיבה, בצילום חזה ובבדיקת רופא אא"ג לא נמצאו ממצאים, ובדיקת הדם שלי תקינה.
הסירו לי את התוספתן לפני 12 שנים, ואיבחנו לי בקע קל בצד ימין לפני 6 שנים.
אני חש כאבים קלים, בעיקר אי נוחות באיזור הימני של הבטן, אך עדיין יורק דם מספר פעמים ביום, קבעתי תור לאבחון מהיר ליום ראשון בבוקר.
מה עלול לגרום לכך ומה עליי לעשות, והאם ניתן לחכות עד יום ראשון לאבחון המהיר או שעליי לפנות כעת למיון?
תודה מראש,
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטן נפוחה, כיח דמי ועצירות - תגובה
ד''ר דני רוזין25/02/2011אם כבר נבדקת במיון בימים האחרונים ללא ממצאים, ואין איבוד דם משמעותי, ואין תמונה של חסימת מעי (עוברים גזים) או כאבי בטן בלתי נסבלים, נראה שניתן לחכות עד יום ראשון.
אין מספיק נתונים לקבל אבחנה, אבל ברור שתצטרך להיבדק שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)