מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבצס, זקוקה דחוף לעזרה !!אנונימית09/03/2011
אני סובלת מאבצס חוזר בתוך איבר המין על דופן (קרוב למפשעה הפנימית) מלווה בחום גבוה ,וכאבים איומים.
הדבר מסב לי סבל, ועצב רב, היות והוא מנטרל את יכולת הפעילות שלי.
בפעם הראשונה לפני שנה ניקזו לי את האבצס, וקיבלתי טיפול אנטיביוטי.
זה חזר שוב לפני חצי שנה ואז הספיק רק טיפול אנטיביוטי וזה התרוקן מאליו..
היום התחלתי להרגיש שוב עלייה בחום הגוף , ובדיקה מהירה של גופי הראתה שוב נפיחות התחלתית במקום הקבוע,נמאס לעבור את אותה רוטינת כאבים,הבשלה עד לניקוז או ייבוש עי אנטיביוטיקה , ברצוני לעשות ככל האפשר על מנת להפטר מזה.אני בת 19 בריאה בדרך כלל..והשאלה שלי היא האם יש ניתוח שיכול לעזור לי לצמיתות להפטר מן המטרד הזה ? והאם יש מומחים בתחום? אם כן אשמח לדעת.
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבצס, זקוקה דחוף לעזרה !! - תגובה
ד''ר דני רוזין10/03/2011עקרונית- כדאי להיבדק ולהתייעץ עם הגינקולוג שלך. נשמע שמדבור באבצס ברתולין- שהוא זיהום בבלוטה (מעין בלוטת חלב) בשפה הגדולה, ואם זה חוזר באותו מקום ניתן להסיר את המוקד (ולא רק לנקז את המוגלה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימית10/03/2011תודה רבה לך על התשובה המהירה דוקטור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)