גוש בצד ימין בטן תחתונה וכאבים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גוש בצד ימין בטן תחתונה וכאבים
    קרן
    10/03/2011

לפני כ- 4 ימים הופיע אצלי גוש בצד ימין בבטן התחתונה שנוטה לכיוון המפשעה , כאשר נוגעים בו הוא מאוד כואב, בכללי יש לי הרגשת חוסר נעימות אבל לא כאב עז. היום התחילו הכאבים להשפיע על צד ימין שלי , בעיקר בגב התחתון . אין לי חום או שלשולים , גם לא עצירות ולא בחילות. אני לפני מחזור מה שמסביר את הכאבים אולי בגב התחתון אך לא ברור לי מאיפה הגוש הזה הגיע . אני תוהה אם זו תחילתה של דלקת בתוספתן. כאשר הייתי אצל הרופאת נשים , היא עשתה לי אולטרסאונד פנימי ואמרה שהכל תקין ושאמרתי לה על הגוש , היא טענה שזו בלוטת לימפה מוגדלת כי אני מצוננת.
    בגלל התקרבותי למחזור אני לא יודעת להבדיל בין נפיחות של סתם מחזור לבין באמת משהו לא תקין. שוב, לא כואב לי ברמות בלתי נסבלות ,אלא סתם מציק .

מה זה יכול להיות ואלו בדיקות עליי לדרוש מהרופא ?
    אני מאוד מודאגת שזו דלקת בתוספתן ולא רוצה להיות אדישה בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בצד ימין בטן תחתונה וכאבים - תגובה

ד''ר דני רוזין
    10/03/2011

דלקת תוספתן אינה מתבטאת בגוש בולט במפשעה. כמובן שהאבחנה תלויה בגודל הגוש, מיקומו המדוייק ומאפייניו האחרים- אבל זה ניתן לקבוע רק בבדיקת רופא. בהחלט יכול להיות שמדובר בקשר לימפה מוגדל, אך אם אינך שקטה לכי להיבדק שוב, למשל אצל רופא משפחה. בהתאם לממצאי הבדיקה שלו הוא יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות, ואילו (בדיקות דם, אולטרהסאונד וכו')

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו