מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גוש בצד ימין בטן תחתונה וכאביםקרן10/03/2011
לפני כ- 4 ימים הופיע אצלי גוש בצד ימין בבטן התחתונה שנוטה לכיוון המפשעה , כאשר נוגעים בו הוא מאוד כואב, בכללי יש לי הרגשת חוסר נעימות אבל לא כאב עז. היום התחילו הכאבים להשפיע על צד ימין שלי , בעיקר בגב התחתון . אין לי חום או שלשולים , גם לא עצירות ולא בחילות. אני לפני מחזור מה שמסביר את הכאבים אולי בגב התחתון אך לא ברור לי מאיפה הגוש הזה הגיע . אני תוהה אם זו תחילתה של דלקת בתוספתן. כאשר הייתי אצל הרופאת נשים , היא עשתה לי אולטרסאונד פנימי ואמרה שהכל תקין ושאמרתי לה על הגוש , היא טענה שזו בלוטת לימפה מוגדלת כי אני מצוננת.
בגלל התקרבותי למחזור אני לא יודעת להבדיל בין נפיחות של סתם מחזור לבין באמת משהו לא תקין. שוב, לא כואב לי ברמות בלתי נסבלות ,אלא סתם מציק .
מה זה יכול להיות ואלו בדיקות עליי לדרוש מהרופא ?
אני מאוד מודאגת שזו דלקת בתוספתן ולא רוצה להיות אדישה בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש בצד ימין בטן תחתונה וכאבים - תגובה
ד''ר דני רוזין10/03/2011דלקת תוספתן אינה מתבטאת בגוש בולט במפשעה. כמובן שהאבחנה תלויה בגודל הגוש, מיקומו המדוייק ומאפייניו האחרים- אבל זה ניתן לקבוע רק בבדיקת רופא. בהחלט יכול להיות שמדובר בקשר לימפה מוגדל, אך אם אינך שקטה לכי להיבדק שוב, למשל אצל רופא משפחה. בהתאם לממצאי הבדיקה שלו הוא יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות, ואילו (בדיקות דם, אולטרהסאונד וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)