מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גוש בשדקרולין10/04/2011
בת, 27, לפני כחודש הרגשתי גוש בצד ימין, בדק אותי רופא כירורג שהפנה אותי לבדיקת אולטרסאונד
להלן התוצאה:
גושים סולידים:
בשעה 4 כ- 0 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 4.30 ס"מ מוגדר, אקוגניות מעורבת מישושי.
birads ממצא כנראה שפיר
מומלץ trucut biopsy תחת סונר לגוש ימין.
ברצוני לדעת למה שולחים לבדיקה מהסוג הזה?
האם יש סיבה לדאגה?
ברצוני לציין כי אני בהריון שבוע 21,
מותר לעשות בדיקה כזו במהלך ההריון?
לתשובתך המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש בשד - תגובה
ד''ר דני רוזין11/04/2011הביופסיה היא לקיחת דגימת רקמה לצורך אבחנה מדוייקת של מהות הגוש, ואין מניעה לבצע זאת בהריון. התהליך כנראה שפיר, אבל חייבים לשלול ממאירות, ובודאי בגודל כזה.
עקרונית גוש בגודל כזה מצריך ניתוח להסרתו, אבל בהריון משתדלים להמנע מניתוח אם אפשר, ביחוד שיכול להיות שלאחר ההריון תהיה נסיגה בגודל הגוש. תשובה תקינה תאפשר להמשיך לעקוב בינתיים בלב שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה. חג שמח!
קרולין11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)