מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח קילהיוסי27/04/2011
שלום רב,בשבועות האחרונים אני חש כאבים קלים בתנועות מסוימות בבטן התחתונה,מביקורי אצל כירורג בדיקה שנעשתה על ידי שיעול עם ראש הצידה,ממצעיו בביקור הוא :בטן רכה ללא רגישות,בקע שמאלי ללא סימני כליאה,מומלץ תיקון בקע מפשעתי שמאלי אלקטיבי.
יש לציין שהוא לא איבחין בזה במיידית וגם לא שלח אותי לשום צילום.
האם עלי לבקש צילום לוודא שזה אכן המצב, או אולי חוות דעת נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קילה - תגובה
פרופ' מיכאל קראוס28/04/2011אם הכירורג אבחן בוודאות שקיים בקע מפשעתי, אין צורך בבדיקות נוספות. אם קיים ספק ,אפשר להוסיף בדיקת אולטראסאוד של האזור.
אם הוכח בקע ויש לך מיחושים באזור הטיפול המתאים לך הוא ניתוח לתיקון הבקע
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחובה ניתוח?
יוסי29/04/2011האמת המצב הקיים לא כל כך מפריע לי ועליי לציין שזה לא בלתי נסבל לעומת פיסורה שנוצרה לי באותה תקופה (מזה חודשיים) ואני שוקל ניתוח בקרוב לאחר שטיפול שומרני לא עזר.האם אני יכול לוותר על ניתוח הבקע או אם אזניח זה יכול לעשות יותר גרוע?
האם עליי להפסיק להרים משאות כבדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחובה ניתוח? - תגובה
פרופ' מיכאל קראוס30/04/2011אם הבקע איננו מפריע לך בכלל ,אפשר להמנע בינתים מניתוח, אך אם יחזור להפריע לך אני ממליץ על ניתוח. משאות כבדים עלולים להחמיר את מצב הבקע
פרופ מ קראס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)