ניתוח פיסורה ובקע

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח פיסורה ובקע
    יוסי
    05/05/2011

שלום ד"ר אני צריך לעבור ניתוח פיסורה בימים הקרובים במקביל יש לי גם בקע בצד השמאלי שהאמת הוא ממש לא מציק לי,הלכתי לכירורג פרטי וקבעתי תור לניתוח פיסורה שזה ממש דחוף לי והוא הציע לי לעשות את שני הניתוחים בו זמנית (בהרדמה כללית) אם אני רוצה בבית חולים פרטי.
    שאלתי היא האם זה כדאיי או עלי להמתין עם הבקע שהיא ממש לא מציקה לי?
    אני בן 33 ללא ללא מחלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פיסורה ובקע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פיסורה ובקע - תגובה

ד''ר דני רוזין
    05/05/2011

למרות שיש גישות שונות ולא תמיד האמת חד משמעית, אישית לא הייתי משלב.
    ככלל לא מומלץ לשלב ניתוח לא נקי (פיסורה) עם ניתוח נקי, שבו גם משתילים גוף זר (רשת). חוץ מזה, אם הבקע כשלעצמו לא מפריע ולא מצריך ניתוח אז העובדה שבמקרה עושים הרדמה מסיבה אחרת לא משנה את האינדיקציה ולא בהכרח מצדיקה את הפעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמה

יוסי
    06/05/2011

תודה ד"ר ולכן אבחר לעשות קודם את הפיסורה שהיא דחופה ואם הזמן את הבקע כי גם אני הייתי בספק.
    שאלה לי נוספת אליך לגביי הרדמה,הרופא נותן לי את האפשרות לבחור בסוג ההרדמה בין שלושת הסוגים ולי אין מושג מה כדאי,מה אתה ממליץ לי לגביי ניתוח פיסורה בלבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    06/05/2011

מקומית-אפשרי אך המקום רגיש, פחות ממליץ.
    אזורי (ספינלית)- פתרון טוב, ביחוד כשיש בעיות בהרדמה כללית, כגון מחלות רקע של לב או ריאות
    כללית- השגרתי ביותר, ההרדמה היא קצרה מאד ונוחה לשני הצדדים. אישית זו העדפתי 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת החלמה?

יוסי
    08/05/2011

שלום ד"ר האם מבחינת החלמה ומשכה וחפיפותה יש עדיפות לעשות את שני הניתוחים ביחד,הרי בכל זאת אצטרך לעשות את ניתוח הבקע מתישהוא,או שכמו שאמרת לא כדאי ורצוי להמתין תקופה ואז לחזור לניתוח נוסף של הבקע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת החלמה? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    08/05/2011

למישהו צעיר ובריא אין בעיה לעבור שתי הרדמות.
    לדעתי שתי החלמות "קלות" עדיפות על תקופת החלמה אחת קשה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו