מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח פיסורה ובקעיוסי05/05/2011
שלום ד"ר אני צריך לעבור ניתוח פיסורה בימים הקרובים במקביל יש לי גם בקע בצד השמאלי שהאמת הוא ממש לא מציק לי,הלכתי לכירורג פרטי וקבעתי תור לניתוח פיסורה שזה ממש דחוף לי והוא הציע לי לעשות את שני הניתוחים בו זמנית (בהרדמה כללית) אם אני רוצה בבית חולים פרטי.
שאלתי היא האם זה כדאיי או עלי להמתין עם הבקע שהיא ממש לא מציקה לי?
אני בן 33 ללא ללא מחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח פיסורה ובקע - תגובה
ד''ר דני רוזין05/05/2011למרות שיש גישות שונות ולא תמיד האמת חד משמעית, אישית לא הייתי משלב.
ככלל לא מומלץ לשלב ניתוח לא נקי (פיסורה) עם ניתוח נקי, שבו גם משתילים גוף זר (רשת). חוץ מזה, אם הבקע כשלעצמו לא מפריע ולא מצריך ניתוח אז העובדה שבמקרה עושים הרדמה מסיבה אחרת לא משנה את האינדיקציה ולא בהכרח מצדיקה את הפעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמה
יוסי06/05/2011תודה ד"ר ולכן אבחר לעשות קודם את הפיסורה שהיא דחופה ואם הזמן את הבקע כי גם אני הייתי בספק.
שאלה לי נוספת אליך לגביי הרדמה,הרופא נותן לי את האפשרות לבחור בסוג ההרדמה בין שלושת הסוגים ולי אין מושג מה כדאי,מה אתה ממליץ לי לגביי ניתוח פיסורה בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרדמה - תגובה
ד''ר דני רוזין06/05/2011מקומית-אפשרי אך המקום רגיש, פחות ממליץ.
אזורי (ספינלית)- פתרון טוב, ביחוד כשיש בעיות בהרדמה כללית, כגון מחלות רקע של לב או ריאות
כללית- השגרתי ביותר, ההרדמה היא קצרה מאד ונוחה לשני הצדדים. אישית זו העדפתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינת החלמה?
יוסי08/05/2011שלום ד"ר האם מבחינת החלמה ומשכה וחפיפותה יש עדיפות לעשות את שני הניתוחים ביחד,הרי בכל זאת אצטרך לעשות את ניתוח הבקע מתישהוא,או שכמו שאמרת לא כדאי ורצוי להמתין תקופה ואז לחזור לניתוח נוסף של הבקע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבחינת החלמה? - תגובה
ד''ר דני רוזין08/05/2011למישהו צעיר ובריא אין בעיה לעבור שתי הרדמות.
לדעתי שתי החלמות "קלות" עדיפות על תקופת החלמה אחת קשה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)