מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון לאחר כריתת כיס המרהאורה15/05/2011
שלום!
עברתי לפני כ3 שנים כריתת כיס מרה בשיטה הלפרוסקופית, לאחר שסבלתי בהריוני הראשון ממספר התקפים קשים של אבנים בכיס המרה, וכ3 חודשים לאחר הלידה נותחתי.
כעת אני בהריון בשבוע 32, וכבר זמן רב מרגישה באיזור שהיה בו כיס המרה (בטן עליונה בצד ימין) מיחושים, הרגשת נימול כזו, כאילו המקום נרדם, ולפעמים כאב ממש מציק (עד שאני שוקלת לקחת משכך כאבים), זה קורה בעיקר אחרי ארוחות, וככל שהרחם גדל תחושת אי הנוחות מתגברת,
רציתי לשאול מה המקור להרגשות אלו והאם זה נורמלי? האם ייתכן שיש במקום איזושהי צלקת או שהתפר בין הקיבה והתרסריון הוא שיוצר את חוסר הנעימות?
וכן האם יש צורך להבדק בשל כך והאם יש מה לעשות כדי שהמיחושים יחלפו?
בתודה מראש על התשובה,
אורה.
אגב אני בת 30.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר כריתת כיס המרה - תגובה
ד''ר דני רוזין16/05/2011יש סיבות לא מעטות לכאבים כאלה, מיעוטם קשור לניתוח (למשל אבן שנשארה בצינור המרה הראשי), ורובן לא- למשל דלקת בקיבה אן בתרסריון, או כיב (אולקוס). כדאי להתייעץ עם רופא גסטרו, ניתן יהיה להשלים בירור כעת או לאחר הלידה- למשל אולטרהסאונד, גסטרוסקופיה- עכשיו או לאחר הלידה, תלוי בחומרת המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)