דם מפי הטבעת

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• דם מפי הטבעת
    מאיר
    17/05/2011

אני בן 44 בבוקר שנכנסתי לשרותים ראיתי באסלה דם נלחצתי לאחר ניגוב גם על המגבון היה דם
    בצהריים נכנסתי שוב לשרותים ושוב היה דם

התקשרתי לרופא וסיפרתי לו את המצב נקבע לי תור אצל הרופא שאמר לי שישלח אותי לרופא מומחה
    השאלה למה אני צריך לצפות ממה זה קורה
    אנא עזרו לי אני בלחץ אדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם מפי הטבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם מפי הטבעת - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    18/05/2011

דם מפי הטבעת יכול לנבוע ממספר מקורות שהשכיחים בהם הם טחורים וסדק (פיסורה)וכן סיבות נדירות יותר אך חשובות מאד כגון פוליפ או סרטן המעי הגס.
    ולכן חשוב מאד לפנות לברור הסיבה לדימום וזאת ע"י בדיקה של כירורג כללי , פרוקטולוג או גסטרואנטרולוג.
    הברור כולל בדיקה גופנית כולל בדיקה רקטלית, אנוסקופיה רקטוסקופיה וקולונוסקופיה ולעיתים גם CT של הבטן.
    לאחר איתור הסיבה לדימום יטפל הרופא טיפולים שמרניים בשלב ראשון בחולים עם טחורים או פיסורה ובהמשך גם טיפול ניתוחי.
    במקרה של פוליפ אפשרית כריתה בקולונוסקופיה או רקטוסקופיה, ובמקרה של סרטן המעי הגס דרוש ניתוח מידי
    שורה תחתונה, דרוש ברור מידי וטיפול בהתאם לבעייה
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו