כאבים במפשעות

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעות
    לילי
    17/05/2011

שלום רב,
    איני יודעת אם זה הפורום הנכון.
    אני שמונה חודשים אחרי לידה, וכבר כמה חודשים שיש לי כאבים כמו דקירות שבאות והולכות במפשעה. זה יכול גם חודש לא לכאוב, וכשזה כואב זה מאוד עמום לכן לא התייחסתי כל כך. במישוש גיליתי שיש לי בלוטה קטנטנה בצד שמאל. הרופאה אמרה שזה גוש קטן מתחת לסנטימטר, נייד, ושאעשה אולטרסאונד ואלך לרופא נשים. כשאני המשכתי למשש גם בצד השני נראה לי שיש לי גם גושים בצד השני, קטנים ועמוקים. יש לי נסיון עם בלוטות בבית שחי. התגלתה לי באולטרסאונד חזה גולה בבית שחי שמאל גם בימין, שתיהן לא נראו חשודות ולשתיהן עשיתי ניקור שהניב תוצאות טובות שזה לא גידול אבל גרם לי לדאגה רבה. עשיתי בדיקת מעקב אצל כירורג מומחה לפני חודש שבדק שהכל בסדר. שאלתי היא- מכיין שהבלוטות הקטנות מלוות בכאב (הן עצמן לא רגישות במגע אבל האזור כואב) בשני הצדדים מה זה יכול להיות? האם במקרה של משהו ממאיר חלילה יש כאב? האם בדיקות דם שעשיתי לפני כמה ימים שהיו תקינות לחלוטין יכולות להרגיע? אני מאוד בחרדה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפשעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעות - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    18/05/2011

כאבים במפשעה ובעיקר הופעת גוש יכולים לנבוע בעיקר מבקע מפשעתי (הרניה), או בלוטות לימפה מוגדלות במפשעה, או לעיתים כאבים שמקורם בשרירים או בעצמות.
    בשלב ראשון מציע בדיקה ע"י כירורג כללי ורופא נשים וכן לבצע בדיקת אולטרסאונד לאיתור בקע או בלוטות לימפה. אם בדיקות אלו שליליות להתייעץ גם באורטופד.
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו