גושים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גושים
    לילי
    02/06/2011

שלום רב, לפני שנה התגלו לי שני גושים בבית השחי, אחד מכל צד. עשיתי ניקור והתוצאה הייתה שאין גידול. לפני חודש וחצי בערך עשיתי שוב ביקורת אצל הכירורג והוא בדק ידנית ואמר שהכל בסדר ושאעשה אולטרסאונד באוגוסט. לפני שבועיים הרגשתי בליטה משונה במפשעה, בעקבות כאב שבא והולך במפשעות. רופאת משפחה הפנתה אותי לאולטרסאונד ובאולטרסאונד לא ראו דבר, גם לא בלוטת לימפה. אבל אני מרגישה שם משהו. כמו כן חלה ירידה מסויימת במשקל. מה לעשות עכשיו? למי לגשת? האם ייתכן שאני מרגישה אבל באולטרסאונד לא רואים כלום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

לילי
    02/06/2011

בדיקות דם תקינות. זה צריך להרגיע אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גושים - תגובה

ד''ר דני רוזין
    02/06/2011

בדיקות דם לרוב לא תורמות לאבחנה במצבים כאלה, אבל אולטרה סאונד בהחלט כן, כך שאם אינו מראה דבר הסיכוי שיש אכן בעיה נמוך ביותר, למרות התחושה שלך. אם אינך שקטה- ניתן לגשת שוב לבדיקת הכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו