מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים אחרי ניתוחאני12/06/2011
לפני כשלושה וחצי חודשים עשיתי ניתוח בקע לפרוסקופי.(חד צדדי).
נבדקתי ע"י המנתח כחודש אחרי הניתוח והוא קבע שהכול בסדר וכי ניתן לחזור לפעילות גופנית רגילה.
בשבועות האחרונים יש לי כאבים (לא חזקים, אך מורגשים בהחלט) בצד של הניתוח - לא כאבים במקום שהיה הבקע עצמו (=שק האשכים), אלא באיזור קצת יותר למעלה.
הלכתי לכירורג, וביקשתי שיבדוק האם יש לי בקע (לא אמרתי לו שעשיתי ניתוח, כי רציתי ש"לא יחשוב שבטח זה כלום, וזה בגלל הניתוח") והוא בדק וטען שיש לי התחלת בקע בצד ההוא.
השאלה שלי: האם הכאבים, וקביעת הכירורג, מראים שאכן הבקע חזר, או שאולי הכאבים - וכן מה שהכירורג "הרגיש" - זה בעצם בגלל הניתוח ותופעות הלוואי שלו?
(יצויין שחיצונית אין שום סימן לבקע וכו').* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים אחרי ניתוח - תגובה
ד''ר דני רוזין12/06/2011אני מניח שהמיחושים קשורים לניתוח, זה יכול להציק לעתים גם חודשים אחרי, ללא שיש בעיה אמיתית. אם יש חשד להישנות ניתן לבדוק באולטרה סאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף עוד פרט חשוב
אני12/06/2011למעשה "שק הבקע" עדיין לא נעלם לגמרי , (בזמנו, כחודש לאחר ניתוח, המנתח אמר לי שזה ייעלם\יתקטן עם הזמן. ואכן זה התקטן אך עדיין קיים. )
כך שלכאורה יש סיכוי רב שהכירורג שהלכתי אליו כעת (=שכאמור, הוא לא ידע שעברתי ניתוח) "הרגיש" את אותו שק בקע, ובגללו הוא היה סבור שיש "התחלה" של בקע.
מה דעתך, ד"ר רוזין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי להוסיף עוד פרט חשוב - תגובה
ד''ר דני רוזין12/06/2011בהחלט סביר והגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)