בצקת מתחת לתפרים.

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בצקת מתחת לתפרים.
    חסוי
    23/06/2011

שלום,
    לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח במרפק להעברת העצב האולנרי.
    בסיום הניתוח נסגר החתך ע"י תפרים נמסים מיתחת לעור כאשר בקצוות בולט החוט.
    לפני כיומיים הייתי אמור ליהיות בביקורת אבל בעקבות השביתה הגעתי לאורטופד באיזור. האורטופד הסיר את שני הקצוות שבלטו.חשוב לציין שבמשך שבוע לפני שהגעתי לרופא היד הייתה בתנוחה ישרה ללא יכולת להזיז אותה. לאחר הסרת הקצוות התעוררה בעיה-בעקבות חוסר התנועה אמר לי האורטופד שעליי להזיז את היד אחרת אצתרך פיזוטרפיה. מיד כשיצאתי מהבדיקה התחלתי לנסות להזיז את היד כמה שיותר אבל החלק העליון של החתך ממוקם מעל בצקת שיש לי מהניתוח(נאמר לי שהיא תרד עם הזמן) וכתוצאה מכך כשאני מנסה להזיז את היד קצת יותר,להגדיל את טווח התזוזה, מתחיל לצאת מעט דם.
    מה לעשות? לחכות עם הניסיונות להזיז את היד? להתעלם מהדימום הקל ובכול זאת לנסות להזיז את היד עם יותר כוח? יש סיכוי שכול החתך יפתח לי עם אני יתאמץ יותר מידי?
    בנוסף הייתי רוצה לדעת עם קיימת איזו שיטה שתעזור לי להוריד את הבצקת ללא טיפול רפואי מקצועי,בבית?הבצקת הזו מעקבת באופן משמעותי את תהליך ההחלמה ועד עכשיו נאמר לי שזה יירד עם הזמן אך כמו שאמרתי זה מאוד מקשה עליי.הבצקת נמצאת במרפק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת מתחת לתפרים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת מתחת לתפרים. - תגובה

ד''ר דני רוזין
    24/06/2011

תתעלם מהחתך ותפעיל את היד.
    הבצקת תיסוג לבד, צריך להתאזר בסבלנןת בתהליכי החלמה לאחר ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו