מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בצקת מתחת לתפרים.חסוי23/06/2011
שלום,
לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח במרפק להעברת העצב האולנרי.
בסיום הניתוח נסגר החתך ע"י תפרים נמסים מיתחת לעור כאשר בקצוות בולט החוט.
לפני כיומיים הייתי אמור ליהיות בביקורת אבל בעקבות השביתה הגעתי לאורטופד באיזור. האורטופד הסיר את שני הקצוות שבלטו.חשוב לציין שבמשך שבוע לפני שהגעתי לרופא היד הייתה בתנוחה ישרה ללא יכולת להזיז אותה. לאחר הסרת הקצוות התעוררה בעיה-בעקבות חוסר התנועה אמר לי האורטופד שעליי להזיז את היד אחרת אצתרך פיזוטרפיה. מיד כשיצאתי מהבדיקה התחלתי לנסות להזיז את היד כמה שיותר אבל החלק העליון של החתך ממוקם מעל בצקת שיש לי מהניתוח(נאמר לי שהיא תרד עם הזמן) וכתוצאה מכך כשאני מנסה להזיז את היד קצת יותר,להגדיל את טווח התזוזה, מתחיל לצאת מעט דם.
מה לעשות? לחכות עם הניסיונות להזיז את היד? להתעלם מהדימום הקל ובכול זאת לנסות להזיז את היד עם יותר כוח? יש סיכוי שכול החתך יפתח לי עם אני יתאמץ יותר מידי?
בנוסף הייתי רוצה לדעת עם קיימת איזו שיטה שתעזור לי להוריד את הבצקת ללא טיפול רפואי מקצועי,בבית?הבצקת הזו מעקבת באופן משמעותי את תהליך ההחלמה ועד עכשיו נאמר לי שזה יירד עם הזמן אך כמו שאמרתי זה מאוד מקשה עליי.הבצקת נמצאת במרפק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצקת מתחת לתפרים. - תגובה
ד''ר דני רוזין24/06/2011תתעלם מהחתך ותפעיל את היד.
הבצקת תיסוג לבד, צריך להתאזר בסבלנןת בתהליכי החלמה לאחר ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)