שאלה למומחה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחה
    סובלת
    28/06/2011

דר נכבד שלום רב,
    אני בת 27 בריאה בד"כ.
    יש לי במשך 5 שנים HYDROADENITIS חוזר בבית שחי ימין. זה קורה כל שנה. אני לוקחת אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג X 2 למשך 10 ימין ואז זה מתפוצץ, יוצאת מוגלה ודם (סליחה על התיאור). אני שמה גזה גדולה על המקום עם משחת פוסידין שיש לי בכמויות מסחריות בבית....
    בלוטה הלימפה בזרוע ימין- קרוב למרפק מתנפחת ממש והכאבים לא נסבלים -לא ישנה בלילות. החלטתי לשים סוף לעניין. ניגשתי לכירורג ככלי. הכירורג הפנה אותי לרופא עור כי אמר שזה חוזר וזה נראה כמו אבצס. נבדקתי אצל רופא עור ידוע ששמו הולך לפניו, אשר קבע שאני צריכה לעשות ניתוח בבית השחי בהרדמה מקומית עם תפרים ולהוציא את ה"שק" הזה שמתמלא במוגלה כל פעם וגורם לי לזיהום קשה.

רופא העור הציע לי לעשות את הניתוח אצלו.

שאלתי- האם רופא עור יכול לנתח ניתוח עם תפרים??? האם מותר לרופא עור לבצע פרוצדורה כירורגית? הרי לא מדובר בהסרת נקודת חן.....
    האם אני צריכה ללכת לכירורג או כירורוג פלסטי? בבקשה עיזרו לי, אני סובלת 5 שנים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    29/06/2011

יש אכן רופאי עור שמבצעים פרוצדורות כירורגיות של העור, אבל זה פחות שכיח ופחות מקובל, לא יודע ספציפית כמובן לגבי הרופא הזה והכשרתו, אך ככלל זה תחום שמתעסקים בו מנתח פלסטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

מישהי
    03/07/2011

תודה רבה לך ד"ר על תשובתך.

שאלתה נוספת- כמה זמן ייקח עד להחלמת הניתוח? כלומר אמרו לי שזה עם תפרים, האם זה מקובל לתפור את המקום- את בית השחי? וכן האם זה יעבור לי לצמיתות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

ד''ר דני רוזין
    03/07/2011

תפרים זה לא הבעיה- למרות שזה נשמע מרתיע, מה שקובע את ההחלמה זה היקף הניתוח, תלוי כמה רקמה צריך להסיר ואיזה איזור מעורב. ההחלמה לרוב נמשכת מספר שבועות, מציע להפנות את השאלה ישירות למנתח המיועד, לאחר שיבחן את מצבך ויחליט מה יש לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שני של בקע אבורי

חנה
    12/10/2015

ברצוני לשאול
    אני בת 44 בריאה עברתי לפני כחודשיים וחצי ניתוח בקע טבורי פתוח חוזר לאחר שעברתי שלושה חודשים קודם לכן ניתוח בקע טבורי לפרסקופי שלצערי, נכשל
    אני מתחילה להרגיש רגישות במקום הניתוח
    האם זה תקין?
    האם זה אומר שהבקע חלילה ,חזר?

מחכה לתשובתך בהקדם
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שני של בקע אבורי - תגובה

ד''ר דני רוזין
    14/10/2015

רגישות יכולה לנבוע מתהליכי החלמה והצטלקות- ולאו דוקא מהישנות הבקע.
    מציע להיבדק על ידי הרופא המנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו