האם יש לי בטוח גידול ממהיר?

מנהל הפורום

ד"ר רותי לאופר
ד"ר רותי לאופר
לקביעת תור אצל ד"ר רותי לאופר ללא פרסום בפורום
 
  • האם יש לי בטוח גידול ממהיר?
    דנה
    31/10/2018

    שלום רב,

    עברתי בדיקת ממוגרפיה וUS
    בשד שמאל נבחנו ממצאים חשודים מאוד .

    האם לפי הממצאים יש לי בטוח גידול ממהיר ?
    מצרפת תשובה שהתקבלה

    המון תודה

    שמאל
    בדיקת ממוגרפיה:
    גושים בריקמה הרכה: במרכז עליון הודגם גוש
    לא מוגדר, עם הסתיידויות עדינות ומשיכה של
    קוריות מסביב )עיוות מבני(..
    רקמה:
    רקמה פברוגלאנדולארית - תקינה.
    עור ופיטמה:
    מצב לאחר למפקטומיה.
    BIRADS
    5 . חשוד מאוד לשאת

    שמאל
    סונר(: ( US סונר(: בדיקת ( US בדיקת
    ממצאים אחרים - מצב לאחר למפקטומיה.
    בצלקת הניתוחית הודגמו שינויים פוסט ניתוחיים,
    ידוע.

    גוש 1: בשעה 11 כ 1- ס"מ מהפיטמה הודגם גוש
    בגודל 1.30 ס"מ, בלתי סדיר, לא מוגדר,
    היפואקוגני, הסתיידויות עדינות בתוך הגוש, תואם
    לממצא הממוגרפי.
    5.חשוד מאוד לשאת. - BIRADS :
    בית שחי תקין.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ממצאי ממוגרפיה וסונר

    ד"ר רותי לאופר
    31/10/2018

    אכן יש לך ממצא קטן וחשוד בשד, אבל - אך ורק ביופסיה נותנת את התשובה אם מדובר בגידול ממאיר או לא. נקווה שלא.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה רבה על התשובה המהירה !

    דנה
    01/11/2018

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


