מידע רפואי
פורומים
- רפואה סינית
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- היפנוזה
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- הומואים, לסביות
- אף אוזן גרון ילדים
- סרטן (אונקולוגיה)
- יופי
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- הפרעות אכילה - תמיכה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- פונדקאות
- שיקום הפה, ציפויי חרסינה
- אוסטאופורוזיס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
- אחרי לידת תאומים ללא אפידורלחנה בננה17/06/2017
שלום.
ביום 9/6, בשבוע 34+4, ילדתי תאומים, בלידה רגילה ללא אפידורל. שליה ראשונה הוצאה על ידי הרופא בחדר הלידה השנייה בחדר ניתוח בהרדמה מלאה.
לאור איבוד דם מסיבי. שהייתי בחדר התאוששות 17 שעות וקיבלתי 4 מנות דם, 2 פלסמה, 2 קריאו ו 4 ליטר נוזלים 'רגילים'. אחרי 5 ימים שוחררתי הביתה, עם המוגלובין 7.8. מאז הבצקות ברגלים לא עוזבות אותי, מגבילות אותי בתנועה ונהיות יותר ויותר כואבות, אני חשה כאבים חזקים באזור הכליות ובקיבה וכאבי ראש משמעותיים במיוחד לאחר מנוחה/שכיבה (כל אלו בנוסף לסימפטומי הפוסט היריון המוכרים-טחורים,תפרים וכדומה). האם כאבי הראש, כאבי הקיבה והכליות הם כאבים מוכרים אחרי לידה והגוף שלי פשוט מנסה לחזור לעצמו או שמא דרושה התערבות של רופא (מיןתר לציין שאני מעדיפה לא לגשת לרופא מפאת סדר עדיפויות.הנוגע לזמנים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשיש ספק אז אין ספק
ענבר אופק17/06/2017זוהי הנחת היסוד שמלווה אותי מבחינה מקצועית
ולכן כשיש לנו מס' תסמינים שלא עוזבים אותך
מן הראוי להגיע להיבדק מיון נשים פועל 24 שע' ביממה
תעדכני בשלומך והרבה מזל טוב💕* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?