מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- בנות, העצמה נשית
- הומאופתיה
- פרידות, גירושין, בגידות
- צמחי מרפא
- תרומת ביציות
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- NLP דמיון מודרך
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- שרירנים ברחם - מיומה
- הורות טבעית
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פסיכותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי שתן חודש וחצי אחרי לידהטליה14/09/2019
היי ילדתי ב5.8
לידה קודמת חוברתי לקטטר 3 שבועות
בלידה הזאת שבוע אבל עדין לא מצליחה לתת שתן ללא לחיצות ונשימות ויושבת כל פעם המון זמן עד שיצא שתן וגם אז הוא יןצא מקוטע.
מאז הלידה הייתי במיון 4 פעמים נבדקה שארית שתן ואני ללא שארית בנוסף אולטרסאונד כליות וכיס שתן תקין בדיקה נוירולוגית גם תקינה
אני מאוד סובלת עד כדי כך שביקשתי יעוץ פסיכיאטרי לכדורים כי המצב הנפשי שלי התדרדר בעקבות המצב הפיזי...
מה יכול להיות מקור הבעיה והאם יכול להיות שלא יסתדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשים בנתינת שתן
דר. יגאל ויסמן14/09/2019לאחר לידה צפויה החלשה במיצוק של שרירי השלפוחית וכן יכולה להיות התכוצות של סוגרים בלתי נשלטת ( שיכולה להיות תוצעה משינוים בחוליות של גב התחתון.
מניסיון קליני שלי נושא זה די נפוץ וניתן לריפוי מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טליה15/09/2019מנסיונך מה הן דאכי הטיפול וכמה זמן לוקחת החלמה? האם אזדקק לניתוח והאם אחזור לתפקוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש לאחר לידה ללא הנקהקרין06/11/2017
אני יומיים לאחר לידה. אתמול התחלתי לקחת כדורי קבותרים לייבוש מאחר ואיני מעוניינת להניק. אתמול החזה הרגיש כרגיל. היום בבוקר גיליתי גודש נורא, השדיים קשים כאבן וכואבים מאד. מאד מפחיד ואני לא יודעת כיצד לפעול. יש לי עוד כדור אחד להשלמת הטיפול אך האם ניתן לעשות משהו בינתיים? כיצד להתמודד עם הכאב? הכדורים לא היו אמורים למנוע את המצב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
ענבר אופק06/11/2017קודם כל מזל טוב
שנית לא תמיד הכדורים מסייעים עד הסוף בייבוש החלב
המלצה חמה להקלה את יכולה לסחוט את השד במקלחת ולעצור את זרימת הדם שמייצרת חלב באמצעות קומפרס קר
בנוסף הנחה של עלי כרוב בחזיה תסייע לייבוש החלב ושיחרור הגודש
את יכולה להחליף כל 20 דק׳ בערך את העלים.
בהצלחה תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת שבוע לא מתעוררת לאכול במשך היוםרונית31/10/2017
הי,
ילדתי לפני שבוע ואני משלבת הנקה במשך היום עם פורמולה בלילה.
ביומיים האחרונים, התינוקת ישנה רוב שעות היום וקשה מאוד להעיר אותה לאכול.
האם להתעקש או לחכות שהיא תבקש?
היא ישנה לפעמים 4 שעות ויותר בלי להתעורר לאכול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
ענבר אופק31/10/2017היי יקרה
דבר ראשון מזל טוב
תינוקות יונקים צריכים ע'פ יועצות ההנקה לינוק סביב 12-16 האכלות ביממה
ברגע שאת משלבת פורמולה מתיישבת לה יציקה..לוקח למיצי הקיבה זמן לעכלה היא אינה מתעכלת במהירות כפי שחלב אם..
האם התינוקת עלתה במשקל?
האם היא נותנת מס' יפה של חיתולים עם פיפי וקקי ביום?
האם יש מצב להוריד את הפורמולה ולהציע רק הנקה?
תבדקי את שאלותיי ואת מוזמנת לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
תשובה01/11/2017הי,
תודה על התגובה
ילדתי בקיסרי ולקח קצת זמן עד שהצלחתי להניק ולכן משלבת לה מההתחלה פורמולה.
לפי טיפת חלב התינוקת עלתה מאז החזרה הביתה. יש לנו ביקורת נוספת שבוע הבא.
מבחינת פיפי וקקי, יש כמויות טובות ביממה.
אני מניקה הנקה מלאה לאורך היום ובלילה משלבת פורמולה כי היא לא רגועה, יונקת ואחכ בוכה עד קבלת פורמולה של 60cc. נראה שזה עוזר לה גם ליציאות ושחרור הגזים
לעיתים אחרי ה60cc היא יונקת עוד קצת כדי להרדם אבל לא תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ענבר אופק01/11/2017הנקה בלבד אנחנו מסתמכות על חיתולים ושביעות רצון התינוק, לרוב יתעורר עצמונית לינוק
ובפורמולה כפי שציינתי בתגובתי זוהי יציקה שמתיישבת בקיבה ולוקח זמן לעכלה..וישנה נוסחא לפי משקל הילוד
כיוון שאת משלבת בין שני סוגי ההאכלות שזה מצויין !
שווה לבדוק ולהתייעץ עם יועצת הנקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
תשובה02/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בנרתיק אחרי לידהמולי28/07/2017
היי.. אני שבועיים אחריי לידה . עברתי לידה טבעית לחלוטין, בלי אפידורל , ללא תפרים ובלי התערבויות משמעותיות למיטב ידיעתי .
היום התחיל לי גרד מציק בנרתיק
ללכת לרופא קצת בעייתי כרגע, קבעתי רק לעוד חודש.
יש פתרונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
ענבר אופק01/08/2017היי יקרה
קודם כל מזל טוב!
שנית, הנרתיק בכל לידה גם אם לא היה צורך בתפרים
חווה טראומה, העור באזור הפרניאום נמתח וכעת הוא חוזר לעצמו
המלצה חמה, עבור הגרד- הפחיתי סוכרים ופחממות פשוטות קמח לבן לדוגמא.
ושיטפי מס׳ פעמים ביום את האזור עם מים פושרים -המלצה חמה לקחת בקבוק מים של ספורט ולשים שם סבון/שמן לבנדר עם מים.
תרגישי טוב ותהני מההורות
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מולי01/08/2017תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידת תאומים ללא אפידורלחנה בננה17/06/2017
שלום.
ביום 9/6, בשבוע 34+4, ילדתי תאומים, בלידה רגילה ללא אפידורל. שליה ראשונה הוצאה על ידי הרופא בחדר הלידה השנייה בחדר ניתוח בהרדמה מלאה.
לאור איבוד דם מסיבי. שהייתי בחדר התאוששות 17 שעות וקיבלתי 4 מנות דם, 2 פלסמה, 2 קריאו ו 4 ליטר נוזלים 'רגילים'. אחרי 5 ימים שוחררתי הביתה, עם המוגלובין 7.8. מאז הבצקות ברגלים לא עוזבות אותי, מגבילות אותי בתנועה ונהיות יותר ויותר כואבות, אני חשה כאבים חזקים באזור הכליות ובקיבה וכאבי ראש משמעותיים במיוחד לאחר מנוחה/שכיבה (כל אלו בנוסף לסימפטומי הפוסט היריון המוכרים-טחורים,תפרים וכדומה). האם כאבי הראש, כאבי הקיבה והכליות הם כאבים מוכרים אחרי לידה והגוף שלי פשוט מנסה לחזור לעצמו או שמא דרושה התערבות של רופא (מיןתר לציין שאני מעדיפה לא לגשת לרופא מפאת סדר עדיפויות.הנוגע לזמנים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשיש ספק אז אין ספק
ענבר אופק17/06/2017זוהי הנחת היסוד שמלווה אותי מבחינה מקצועית
ולכן כשיש לנו מס' תסמינים שלא עוזבים אותך
מן הראוי להגיע להיבדק מיון נשים פועל 24 שע' ביממה
תעדכני בשלומך והרבה מזל טוב💕* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה וגרידה בשבוע 23ברכה16/05/2017
עברתי הפלה וגרידה בשבוע 23
כבר עברו 4 שבועות + 3 ימים...
הדימום כבר ממש מועט אבל עדיין לא נקיה לגמרי
האם זה נורמלי?
צריך לרוץ לרופאה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
ענבר אופק16/05/2017קודם כל חיבוק גדול ממני
לגבי שאלתך-הגוף שלך היה 5 חודשים וקצת בהריון
מה שאומר שמבחינתו הוא צריך לכווץ את הרחם ולנקותה ולכן יש דימום
לדעתי זה כבר סוף הדימום
אני חושבת שכדאי להיבדק יכול להיות שכבר הרחם חזרה למקומה
וחשוב לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורים רבים מדי וחזקים 5 חודשים אחרי לידהרוני14/04/2017
שלום רב, ילדתי בנובמבר לאחר טיפולי ivf. לא הנקתי ועל כן קיבלתי וסת חודש וחצי לאחר הלידה ומאז המחזורים שלי לא סדירים ומגיעים בתדירות גבוהה, היו פעמים שקיבלתימכל שבועיים. לפעמים דימומים חלשים ולפעמים דימומים חזקים מאוד. עכשיו קיבלתי אחרי 28 יום וזה יותר שיטפון מאשר וסת, אני מחליפה טמפון גדול כל שעה שעה וחצי. לפני ההיריון היו לי מחזורים סדירים הייתי מקבלת כל 24-28 יום והיו לי דימומים רגילים. בחיים לא לקחתי גלולות. האם זה הגיוני שאחרי לידה המחזורים מתנהגים בצורה כזו? והאם זה נורמאלי שאני מדממת ברמה כזו? ותוך חודשים מהלידה זה אמור להסתדר? כי די נמאס לי לממן את חברות הטמפונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
ענבר אופק17/04/2017את צודקת לא לעניין לממן את החברות האלו
אחרי לידה לוקח לגוף זמן להתאזן ולחזור לעצמו
אל תשכחי שעברת ivf למיטב ידיעתי מקבלים גם הורמונים בתהליך.. יכול להיות שהכל יחד משפיע על גופך
יש כוסיות גמישות וסטריליות שניתן לרכוש ולהשתמש בהן באופן רב פעמי(מעבירים אותן סטריליזציה)
המלצה חמה תבדקי את התזונה שלך יש מצב שגם היא משפיעה על ההורמונים בגופך.. מוזמנת לשלוח לי מייל ולעדכן
בהצלחה ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 7שבועות אחרי לידה ויש עדין דימוםעליזה14/03/2017
הי!
ילדתי לפני שבעה שבועות, בערך לאחר 5 שבועות כמות הדם ירד וכמעט לא היה לי דם. לאחר כמה ימים התחיל שוב דימום כמו מחזור לכשבוע-ופסק לגמרי ליומיים, ושוב התחיל דימום ועד עכשיו אני מדממת. מבדיקה פנימית אצל הרופא בשבוע חמישי מהלידה נמצאה הכל תקין, מה עלי לעשות? ממה זה יכול לנבוע? תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עליזה
ענבר אופק15/03/2017קודם כל מזל טוב
מס׳ שאלות- האם את מניקה?
האם הרופא עשה אולטרסאונד?
האם במהלך הדימום היה שינוי צבעים עד לורדרד
ועכשיו מה צבע הדימום?
מחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עליזה15/03/2017תודה רבה!
כן אני מניקה.
הרופאה לא עשתה אולטרסאונד.
כן היה שינוי בצבע הצבע משתנה כל הזמן , כשמתמעט הדם זה נהפך לורוד ואז חום, וכשזה שוב פעם מתחיל לדמם הרבה זה שוב אדום. מאז אתמול הדימום הוא בצבע חום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עליזה
ענבר אופק16/03/2017דימום חום מעיד על דם ישן
היה ומרגיש לך שמשהו לא תקין שיש אולי גם ריח לא נעים אני ממליצה לך
לחזור לרופאה ולבקש ממנה לבדוק אותך עם אולטרסאונד או להפנותך לבדיקת אולטרסאונד
תרגישי טוב
לא אמורה להגיע ווסת כל עוד את בהנקה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חודש אחרי לידהשירי07/03/2017
שלום, אני בדיוק חודש אחרי לידה ועדיין מדממת. יש ימים שמופיעה הפרשה בהירה מאוד ובימים אחרים יש הפרשה דמית בצבע אדום חזק מלווה בריח של מחזור.
יש לי בעוד שבועיים ביקורת אצל רופא נשים. האם לחכות או להיבדק בהקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ענבר אופק09/03/2017לאחר לידה הדימום נקרא לוכיה
משנה את צבעו בהדרגה ובעצם מאפשר לרחם להתנקות
לאחר תשעה חודשים שבהם הזינה וגידלה את העובר
המלצה חמה אם את מרגישה באינטואיציה שלך שמשהו לא תקין
אל תהססי לכי להיבדק
ריח רע וצבע של דימום אדום טרי מצריך בדיקת רופא
תעדכני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום לאחר נשירת חבל הטבורמאיה01/03/2017
נשירת חבל טבור
שלום רב.
הבן שלי בן שבוע ושלושה ימים.שחבל הטבור נשר היה מתחתיו דלקת וריח מסריח ללא חום או הקאות.הרופא בדק אותו ונתן משחה נגד דלקת וזיהומים.האם צריך טיפול אחר?
האם צריך אולטרסונד לבירור חשש מסינוס? האם יש ילדים שעברו אותו מקרה?ומה הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל טבור
עינב פרלה02/03/2017לעיתים כשחבל הטבור נושר, נותר עדיין גדם פנימי. ואז זה נראה כמו דלקת מוגלתית אפילו. ולעיתים זה מסריח.
הטיפול הרלוונטי הוא זה שהציע הרופא שלך.
זו תופעה שקורית לתינוקות רבים, אין צורך לחשוש. רק לעקוב ולחזור לבקור אצל הרופא.
זה יכול לקחת שבועיים -שלושה לנשירה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת שאיבה ונטילת ברזלאיילה28/02/2017
שלום
1. אני חודשיים אחרי לידה שאבתי עד עכשיו בערך מנה ביום ביומיים, עקב חלב מועט. השאלה איך מפסיקים חלב לחלוטין. שלא ינטוף.
האם לוקחים כדור?
2. כמה זמן אחרי לידה ממשיכים לקחת ברזל?
3.האם חלב מנה אחת ביום /ביומיים תורמת לתינוק בכלל?
4. אמרו שיש לי שלפוחית מעט ירודה ולחזור עוד 3 חודשים לביקור.מזה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענבר אופק28/02/2017היי יקרה
1. ברגע שאת שואבת את גורמת לגופך לייצר חלב, אם תפסיקי לשאוב הגוף יפסיק לייצר..את יכולה לשים כרוב לייבוש החלב היה ותחושי גודש את יכולה לסחוט להקלה אבל לא למטרת ייצור מנה לארוחה עם הזמן הכמות תפחת.
2.ברזל לוקחים לפי המלצת הרופא המטפל,בעת השיחרור מביה'ח ההמלצה הינה 6 שבועות,את יכולה לבקש לעשות בדיקות דם ולפי ההנחיה של הרופא תוכלי לדעת האם את צריכה עדיין לקחת.
3.חלב אם הוא חשוב מאין כמוהו לתינוקך אם את יכולה לשאוב יום יום מנה זה מעולה אפילו שאינו מקור המזון היחידה שלו.
מכיל נוגדנים ממך,מכיל בתוכו 21% מהרכב החלב שמזין את שומר הראש של מע' החיסון במעיים ובכך מאפשר התפתחות תקינה לטובה.
4.שלפוחית זה אומר רפיון קל של רצפת אגן את יכולה באמצעות תרגילי חיזוק-איסוף רצפת אגן לחזק את הרקמות ולאפשר לגופך להשתקם. אגב 52% מהנשים לאחר לידה ראשונה חוות זאת ומרביתן משתקמות ספונטנית כך שמאוד חשוב לשקם את רצפת האגן-הימנעי מהרמת חפצים כבדים,נסי לעשות פעולות בבית במצב אחד נמוך יותר לדוגמא-תלי כביסה בישיבה..
שיהיה המשך נפלא
חיזרי לעדכן.
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור אחרי לידהאיילה28/02/2017
אני חודשיים וחצי אחרי לידה, שואבת מדי פעמיים שלושה ביום. רוצה להפסיק
מתי אני אמורה לקבל מחזור והוא יהפוך חסדיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
ענבר אופק28/02/2017ברגע שתפסיקי רוב הסיכויים שלא מופרש יותר
הורמון הפרולקטין ולכן הגוף יחזור לעצמו והווסת תגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שארית שליה אחרי לידהטלי23/01/2017
אני 7 שבועות אחרי לידה. בגלל גוש שיצא לי 3 שבועות אחרי לידה היה לי חשד לשארית שליה למרות שלא ראו משהו ברור בדופלר. בהיסטרוסקופיה אבחנתית גילו שאריות קטנטנות ובגלל שאני מניקה הרופא החליט להמשיך להיסטרוסקופיה ניתוחית בערות.
אחרי קריאהבאינטרנט אני מפחדת שיהיה לע בעיה בעתיד להיכנס להיריון הידבקויות וכו. מה הסיכוי לכך? האם נחששות מוצדקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית שלייה
עינב פרלה26/01/2017טלי שלום,
אם ואכן גילו שאריות קטנטנות אכן צריך להוציא אותן ולנקות את הרחם. שאריות שילייה ברחם, מומלץ ורצוי וצריך לסלקן ולו כדי לתת לרחם לחזור למצבו הראשוני ולאפשר כניסה עתידית להריון.
לגבי האינטרנט, הייתי לוקחת בערבון מוגבל את המידע המופיע בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנעד רגשות שלאחר לידהמייקל05/01/2017
הי איזה כיף זה ללדת ילד
ואו איזה אושר
חיין חדשים להביא לעולם
אמממ אז למה לפעמים אני עצובה
מרוקנת מאנרגיות
רוצה לברוח
נראה לי משהו לא בסדר אצלי
כפוית טטבה שכמותי
החיים מביאים לי תותים
ואני חמוצה כמו לימון
אין לך זכות להתלונן הכל טפו חמסה וברוך ה'
אה ואיך שכחתי את צריכה להראות חזקה
מתפקדת כסופר וומן
רק ככה תזכי לתשואות של עצמיך ושל הסובבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנעד רגשות
עינב פרלה07/01/2017איזה כיף זה ללדת ילד ויחד עם את קשה קשה ולא תמיד קל וורוד.
הכל בסדר אצלך, את עייפה, את לבד, את עושה מלאכת קודש ללא תמיכה מסביב, זה בסדר להרגיש עצובה ומרוקנת.
זו תקופה כזו, של ההתחלה שהכל מתהפך ואף אחד לא מכין אותי לזה.
נכון החברה רוצה שנהיה סופר וומן, אבל גם לסופרוומן יש ימים קשים. והאמת? שאת ממש לא צריכה תשואות של אף אחד, אלא רק לעבור כל יום ביומו ולהפיק ממנו את המירב.
את עושה הכי טוב שאת יכולה ואת נהדרת ומדהימה. בעיקר כי את עושה המון מזה פעם ראשונה ובדרך כלל די לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שארית שליה אחרי לידה - הידבקויות והצטלקויותTal27/12/2016
שלום רב. אני שלושה שבועות אחרי לידה. עדיין מדממת אבל פחות. היום יצא לי גוש גדול עם דם. הייתי במוקד נשים והאולטראסאונד נראה תקין אבל הרופא ראה את הגוש ואמר שזה נראה כמו שארית שליה. נקבע לי דופלר אגן בעוד יומיים. בינתיים קראתי דברים מזעזעים באינטרנט על עקרות הידבקויות והצטלקויות הרחם. אני מאוד מאוד חוששת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענבר אופק27/12/2016לרוב שארית שליה מלווה בחום,כאבים לדימום מוגבר
שהגוף בתכל'ס מאותת על מצב לא תקין,
יתכן שיהיו קרישי דם ואין כלל קשר לשאריות שליה
כך שבואי תיהי חיובית, לגבי כל מה שכותבים ברשת הייתי מתייחסת בערבון מוגבל
מחכה לשמוע ממך
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?