מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקע דו צדדי + אזוספרמיהרועי30/05/2017
בגיל ארבע (שנת 94) ביצעו לי ניתוח תיקון בקע צו צדדי. בגיל 18 עברתי ניתוח וריקוצל דרגה 3. היום כשבדקו אותי כבר אין וריקוצל. כבר שנה וחצי אני ואשתי מנסים להרות ללא הצלחה. בבדיקות זרע שביצעתי באסותא במשך מעל חצי שנה (4 במספר) לא נמצאו תאי זרע כלל.
הורמונים, אלטראסאונד, קריוטיפ וכרומוזום תקינים, משקל תקין (74 קג)
האורולוג המליץ לבצע ניתוח MESA , דקירות באשך והוצאת זרע ישירות מהמקור.
אין לי מניעה לבצע את הניתוח אך החוסר וודאות האם זאת באמת חסימה או לא הורגת אותי.
אם כל הטכנולוגיה של היום איך אין טיפול דיאגנוסטי בארץ לאיתור החסימה ? ואם יש טיפול, ומוצאים חסימה. האם ניתן לתקן את החסימה במקום תהליך דקירה מזיק לאשך?
אני תוהה למה לא לטפל בבעיה עצמה שהיא החסימה (פתיחת החסימה, תיעול מחדש של צינורית הזרע....) ואולי להשיג הריון טבעי לבין דקירת האשך, סיכון בתפקודו, סיכון בייצור הטסטוסטרון, ונזק פסיכולוגי לא קטן לגבר.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע ואסאוספרמיה
פרופ` בנימין ברטוב06/07/2017סליחה רועי, כנראה השאלה התפספסה.
כאשר מדובר על חסימה, מתכוונים לאפשרויות שונות של הפרעה במעבר הזרע דרך התעלה הזכרית, אשר יכולה להוות מעצור בתהליך ייצור הזרע באשכים, או הפעלת כוח חיצוני על צינור מוליך הזרע וחסימתו ע"י חיידקים הגורמים לדלקת באיזור. נושא זה מאוד מורכב, וחשוב להתייעץ על כך עם אורולוג מומחה ועם המרכז שלנו כדי שנוכל לעבוד יחד בשיתוף פעולה להצלחת הטיפול והבאת ילדים לעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת זרע - האם מורפולוגיה נמוכה?ד``ר אליעזר גירש14/05/2017
שלום , אני (29) ובעלי (30) מנסים להכנס להריון כבר כמעט שנה ללא הצלחה . לאחרונה בעלי עשה בדיקת זרע. לפי הקריאה באינטרנט עושה רושם שמורפולוגיה שלו נמוכה.
אשמח לעזרה בפענוח של הבדיקה ומה הצעד הבא..
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש16/05/2017שלום לך,
בהחלט, מורפולוגיה של 2% תאי זרע תקינים, זה מתחת לנורמה ויכול להיות כסיבה טובה לאי פריון. מקובל אחרי שנה של ניסיון להרות ללא הצלחה, לפנות למומחי פריון.
צד הבא הוא הזרעה תוך רחמית, בה מבודדים את המקטע הפעיל של זרע, ז.א. במעבדה מבודדים תאי זרע בתנועה ואת המקטע הזה מחדירים לרחם האישה סביב ביוץ על מנת לעזור לתאי הזרע לקצר את הדרך אל מפגש עם ביצית.
אפשר לחזק איכות תאי הזרע בעזרת תוסף תזונתי Vitamale, המיועד לכך. מומלץ מאוד לזוגות המתקשים להרות גם בצורה הטבעית ובמיוחד לאלה הפונים לשיטות הפריה חוץ גופית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח ספירה, מורפולוגיה ותאים עגוליםיואל12/05/2017
אהלן,
קיבלתי תוצאות עם מורפולוגיה נמוכה מאוד והערה לגבי תאים עגולים. מה המשמעויות ? יש לי ילד מהריון טיבעי זה אומר משהו ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש13/05/2017המורפולוגיה אינה תקינה, אך כמות תאי הזרע גבוהה לכן יתכן הריון ספונטני טבעי.
לגבי תאים עגולים צריך לברר מה הטבעם. אם אלו תאים מהתפתחות תאי הזרע, אין בעיה. אם תאים עגולים, מקורם בתאי מערכת חיסונית, יתכן ומדובר בדלקת ואז יש מקום לטיפול אנטיביוטי. תרבית זרע לחיידקים יכולה להבהיר את העניין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקות זרעחסוי12/05/2017
שלום רב אנחנו זוג נשוי שמנסים 7 חודשים להרות ללא הצלחה. אני בת 32 בעלי 40 מצ"ב תוצאות בדיקת הזרע שלו התור לרופא בעוד שבועיים נשמח לפענוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף שברצוני לציין..
חסוי13/05/2017כשבעלי היה חייל עבר תסביב אשך. ולפני כארבע עבר התקף חרדה החל בנטילת ציפרלקס למשך כשנתיים כיום כבר בערך שנה לא נוטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
פרופ` בנימין ברטוב14/05/2017שלום לך, לפי התוצאות המורפולוגיה נמוכה. ניתן לעשות בדיקה מעמיקה יותר לפוריות הגבר המאבחנת את המורפולוגיה (-המבנה העדין של תא הזרע) ע"י מיקרוסקופ מיוחד המגדיל פי 6000. לאחר מכן תקבלו חוות דעת והמלצות להמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי בדיקות זרע וההפרש בינהםחסוי 2112/05/2017
היי בתאריך ה16/1/16 עשיתי בדיקת זרע
ואני רוצה כיום לעשות עוד אחת בכדי לתת לרופא המטפל
אינדיקציה לגבי ניתוח וריקוצל
ההפרש בין הבדיקות גדול מידי ?
או שזה בסדר לתת לו את הבדיקה מה16/1
ועוד בדיקה בתקופה זו
זה יחשב לשתי בדיקות כדי לראות את "המפה " הכללית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאת המשפחה יכולה לתת הפניה ?
חסוי 2112/05/2017לחכות לאורולוג לסהכ דף הפניה זה חודש
רופאת משפחה יכולה לתת הפניה לבדיקת זרע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש13/05/2017רופאת משפחה יכולה לתת הפניה לבדיקת זרע. מקובל לעשות שתיים-שלוש בדיקות זרע בהפרש של 10 ימים או שבועיים ביניהן. זה ייתן מצב לגבי זרע היום. גם בדיקה מינואר 2016 יכולה לתת אינדיקציה מסויימת לגבי מצב הזרע באותה תקופה בהשוואה למצב של היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצל קל דו צדדי אשמח לתשובות מוטרד מאודשוב אני בן 2109/05/2017
שלום
אני בחור בן 21 ועברתי בדיקת דופלר אשכים
בבדיקה הממצאים תקינים 2 ציסטות עד 5 מ"מ
והיסתיידויות עד כאן הכל בסדר
מה שהטריד אותי מאוד זה הוריקוצל הקל הדו צדדי שגילו
צד שמאל 2.4 ובמבחן מאמץ 4מ"מ
מימין לא נכתב מה הגודל של הוריד
אז ככה אני יודע שוריקוצל זה ממש ממש לא מטיב עם איכות הזרע אני צעיר ואני רוצה להיות גבר בריא ופורה בעתיד אני נפגש אם אורלוג ביום חמישי הקרוב
ורוצה כבר עכשו לדבר איתו על ניתוח מיקרוכירוגי לטיפול בבעיה
אני יודע שיש אפשרות שהוא יגיד לי המשך מעקב אך אינני רוצה בכך מיותר מבחינתי לחכות להרס של הפוריות שלי ולהחמרה של וריקוצל כדי לטפל
על פי הנתונים ששלחתי לך יש אפשרות כבר עכשו לטפל בעיניין הבנתי שהשיטה החדשה מטפלת אפילו בוריד הקטן ביותר בצורה מדוייקת
אני ממש נחוש לעבור את הניתוח ולטפח בבייה בעודה קטנה וזניחה - זה גם מסביר למה לא הבנתי למה הנתונים של הזרע שלי גבוליים בבדיקה לפני שנה בהמלצת אורולוג
אך רק בשבוע האחרון גילו באולטרסאונד כי יש וריקוצל
אולטרסאונד קודמים לא
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ורידים בולטים
ד''ר אליעזר גירש13/05/2017וריקוצלה היא מחלה של כלי דם באשך. וריקוצלה נובעת מהרס שסתומים חד כיווניים. זה גורם לזרימה בכיוון הפוך של דם הורידי. זרימת הדם בכיוון הפוך גורמת ל- hypertermia ול- hypoxia. לחץ הידרוסטטי על רקמת האשך במחלה זו הוא פי 7-8 ממה שאשך יכול לסת. טיפול נכון יביא לשיפור תוך 4-12 חודשים ואז יש שוב ירידה. המחלה גורמת לירידה בייצור טסטוסטרון ולפגיעה בייצור תאי הזרע. בוריקוצלה הפגם בתאי הזרע הוא פגם במבנה הראש וכרומטין (חומר גנטי) אינו דחוס.
ב- 30% מהמטופלים יש הצלחה בטיפולי וריקוצלה. ב- 70% מהמטופלים הבעיה חוזרת והסיבה היא בכך שבטיפול עצמו קשה מאוד להגיע לכל המקומות הבעייתיים שבוריד האשך.
נטילת תוספי תזונה יכולה לסיעה לשיפור בייצור תאי הזרע ותקינותם. מומלץ לקחת תוספי תזונה לאחר ניתוח. ממליץ על תוסף תזונתי Vitamale.
לא מקובל לטפל בדרגה קלה של וריקוצלה בשיטות כירורגיות. ממליץ לשמור מספר מנות זרע בהקפאה בבנק זרע למקרה חירום אם יהיה בכך צורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עושה רושם שמורפולוגיה שלו נמוכהד``ר אליעזר גירש08/05/2017
שלום , אני (29) ובעלי (30) מנסים להכנס להריון כבר כמעט שנה ללא הצלחה . לאחרונה בעלי עשה בדיקת זרע. לפי הקריאה באינטרנט עושה רושם שמורפולוגיה שלו נמוכה.
אשמח לעזרה בפענוח של הבדיקה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
פרופ` בנימין ברטוב29/05/2017שלום,
הכמות והתנועה נראים תקינים. המורפולוגיה נמוכה, 2%. כדאי לעשות בדיקה מקיפה לפוריות הגבר במכרכז ברטוב כדי לדעת מה מצב הזרע וכיצד ניתן לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איכות זרע שעבר הקפאהאור07/05/2017
שלום ,
לפני כשנה הקפאתי זרע שנמצא באיכות טובה בבית חולים אסותא ומשם הוא נשלח לקליניקה בארצות הברית ושם אוחסן עד היום .
בחודשים הקרובים אני מצפה להתחיל פונדקאות ולהפרות ביציות ע״י הזרע ששלחתי .
שאלתי היא האם ניתן לדעת לאחר ההפשרה של הזרע האם הוא תקין ?
האם הוא שרד את המשלוח שעבר ?
או לחילופין לאחר ההפשרה אי אפשר לדעת את איכות הזרע ורק צריך להסתמך על המדדים לפני ההקפאה ולקוות שהזרע לא נפגע בזמן השליחה .
החשש שלי הוא שקרה משהו במלך השליחה ויעשה שימוש בזרע לא תקין וההפרייה שעולה המון המון המון כסף תרד לטמיון .
תודה רבה , אשמח לכל מידע .
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרע קפוא
ד''ר אליעזר גירש08/05/2017שלום אור,
אין כאן תשובה חד משמעית. בעיקרון מתייחסים לנתונים הנטיבים של זרע. בדרך כלל שרידות של תאי הזרע לאחר תהליך הקפאה-הפשרה עומד על כ-50%. האם הוא ישרוד תהליך הקפאה/הפשרה לא ניתן לקבוע מראש. קיימת חשיבות לאיכות הממברנות של תאי הזרע לפני הקפאה.
האם אתה יכול לתת זרע טרי שם במקום בו יתבצע טיפול? על מנת לתת תשובה מדוייקת יותר צריך לראות את הנתונים של הזרע שלך לפני הקפאה ואז יהיה ניתן לדון בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אור09/05/2017בהנחה כי איכות הזרע היתה טובה ובמצב קיצון בו היתה תקלה משמעותית במשלוח וכל הזרעונים ״מתו״ .
ניתן יהיה לראות את מצב הזרע לאחר ההפשרה ולפני שיבצעו הפרייה ?
( למעשה למנוע מצב בו מפרים ביציות תקינות בזרעים ״מתים״ אם אפשר לקרוא לזה ככה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת זרע לפני ניתוח וריקוצלה מיקרוכירורגימתעניינת06/05/2017
שלום,
גבר בן 37 עם וריקוצלה בינונית בשני האשכים. ספירה נמוכה בכל המדדים מועמד לניתוח וריקוצלה מיקרוכירורגי.
האם כדאי לשמור זרע לפני הניתוח?
כמה זמן אחרי הניתוח ניתן לתת זרע עבור IVF?
תוך כמה זמן צפוי שיפור במדדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לשאול אצל מי אתה מנתח?
חסוי 2106/05/2017אני גם בבעיית וריקוצלה ושוקל איכן לבצע את הניתוח
מי מבצע לך אותו? יעזור לי מאוד
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברמב"ם אצל ד"ר רענן טל
מתעניינת07/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לבעיית זרע ושיפור איכותמשה04/05/2017
שלום וברכה, בבדיקות זרע שעשיתי תוצאות 3 מל, מורפולוגיה 4, תנועה 60 איטית עד בינונית
עברתי לפני שנה וחצי צנתור ווירקוצלה ללא שיפור ניכר
יש דרך לשפר את כמות הזרעים ואיכותם???
אשמח למענה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש08/05/2017שלום משה,
לדעתי אתה צריך לקבל יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה הורמונאלית אשמח לפיענוחחסוי 2103/05/2017
עשיתי בדיקה לטסטוסטרון
אשמח לפיענוח תודה
טסטוסטרון
ד''ר אליעזר גירש08/05/2017שלום,
רמות הטסטוסטרון נמצא בטווח התקין. מה שנבדק זה טסטוסטרון כללי. על מנת לבחון נכון את הרמת הטסטוסטרון הפעיל יש לעשות בדיקה לרמת טסטוסטרון החופשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות של הבדיקהמיכאל25/04/2017
אשמח לפנעוח הבדיקה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה
מיכאל25/04/2017בן 18. אשמח לפענוח ואם יש מה לעשות עם המצב. וריקוצלה דרגה הכי נמוכה,רופא חשב שחסר השפעה ונתן ל לעשות כדי שאהיה רגוע,אך לדאדבוני מבין שלא יצא טוב סמורפולוגיה . אשך 28 ימין ו10 סמק שמאל. פניתי אליכם בעבר
תודה על העזרה רופאים נכבדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש25/04/2017שלום מיכאל,
נכון שמורפולוגיה של תאי הזרע (ז.א. צורניות שלהם) אינה תקינה, אך כמות תאי הזרע ותנועתיות שלהם תקינים לחלוטין. זה אומר שלצורך הפריה יש מספיק תאי זרע בעלי צורניות תקינה שיכולים להפרות ביצית.
אתה בחור צעיר ועדיין לא מתכנן להקים משפחה בשלב הזה, אז אולי כדאי לך לשמור מנה או מספר מנות בבנק הזרע כגיבוי ל"ימים הרעים" אם כאלה יגיעו. כרגע לא נראה שיש מה לעשות חוץ מלשמור על חיים בריאים: ללא עישון, אוכל בריא וספורט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשה
מיכאל26/04/2017מה הכוונה שיש לי תאי דם לבנים מעל הנורמה ?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש26/04/2017לא כתוב בתוצאה שמדובר בתאי דם לבנים. כתוב שנצפו תאים עגולים. יתכן שמדובר בתאי דם לבנים או בתאים של תאי זרע הנמצאים בשלבים המוקדמים של התפתחות. לא ניתן לקבוע מה סוג התאים הללו ובכל מקרה כמותם רק קצת מעל הנורמה, כך שאין מקום לדאגה כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל הזרע ואבנים בשלפוחית השתןעידן25/04/2017
שלום רב ,
שמי עידן ואני בן 35 .
לאחרונה גילו אצלי אבנים בכליות שכנראה אחד מהן ירד ויושב בשלפוחית השתן או בכניסה לצינורית השופכה , מה שקורה זה דבר כזה ... כאשר אני מקיים מגע מיני , בעת הגעתי למצב של אורגזמה אני מרגיש שמשתחרר לי נוזל זרע אבל בפועל לא יוצא כלום מהגוף . האם זה מסוכן ? מה קורה אם הנוזל זרע שהיה צריך לצאת ?
תודה והמשך יום נעים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל זרע
פרופ` בנימין ברטוב25/04/2017שלום עידן, כדאי לפנות שאלה זו לאורולוג המתמחה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עידן25/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטות על בסיס יומי 4-5 ימים ברציפותדני15/04/2017
שלום רב.אני בן 45 ומנסה להפרות את אשתי.4 ימים רצופים פלטתי יום אחרי יום והזרע יצא בלי בעיה ובכמות סבירה וביום החמישי יצט בקושי אחרי זמן רב ומעט.האם זה סביר?הערב-כשהפרתי אותה לפני 11 שנים פלטתי במשך 7-8 ימים ברצף וכמות סבירה כל פעם.
יחסים כל יום
ד''ר אליעזר גירש16/04/2017שלום דני,
לפני 11 שנה היית צעיר יותר וכך פליטה הייתה טובה כל יום. עם הגיל מערכת רבייה מתחילה להיחלש ואצל כל אחד התהליך הוא אינדיבידואלי. ממליץ לקיים יחסים כל יום 6 ימים סביב הביוץ, כך שזה יהיה 4 ימים לפני ויומיים אחרי הביוץ. זה יעלה את הסיכוי להריון במידה וזרע תקין ובמידה ואשתך צעירה מגיל 38. אחרי גיל 38 קיים קושי לנשים להיכנס להריון בגלל ירידה באיכות הביציות.
ממליץ על יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים להיכנס להריון נוסף כבר למעלה משנהד``ר אליעזר גירש13/04/2017
שלום אשמח לעזרה בפענוח של בדיקת זרע. מנסים להיכנס להריון נוסף כבר למעלה משנה ..כמו כן אם הבדיקה לא תקינה ברצוני לדעת אם ניתן לשבח את הזרע
פענוח
ד''ר אליעזר גירש16/04/2017בטופס התוצאות מופיעים כל הערכים, כך שניתן לראות שקיימת בעיה במבנה של תאי הזרע. לאחר שנה של ניסיון אני ממליץ על יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.png)

.jpg)
.jpg)