מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השבחת זרע, בדיקת זרעאלומה22/03/2017
היי,
מישהו מכיר מעבדת זרע בתל אביב שאפשר להיות נוכחים לאורך כל הטיפול במקום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחת זרע
פרופ` בנימין ברטוב26/03/2017שלום אלומה, אצלינו במעבדה ניתן להשתמש בשירותי "השגחה" של ארגונים כגון בוני עולם, פוע"ה. אין אפשרות לתת לאנשים שאינם אנשי צוות המעבדה להכנס אל המעבדה הסטרילית, הסיבות בוודאי מובנות לכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרכז הארצי לפיריון
איריס30/03/2017במרכז הארצי לפיריון, הם יושבים ברח הברזל ברמת החייל בתל אביב,
יחס נעים מקצועי ודיסקרטי הן מסבירות ומראות כל שלב בהשבחה
בזמן ההשבחה עצמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפה, מיניות, חוסר חשק מינישרית20/03/2017
אני ובן זוגי חיים ביחד קרוב לשנה,
תמיד היו בעיות מיטה ,מתחילת הקשר אך סירבתי להאמין לכך.
הוא נוטל כדורים נגד הקרחת שיער קרוב ל17 שנה.
סקס שקורה הוא אחת לשבוע ולפעמים גם יותר. אנחנו רווקים עדיין ללא ילדים.
כשמקיימים יחסי מין לוקח זמן עד שהוא מקבל זיקפה והוא מיד ממהר לבצע את האקט ללא משחק מקדים מחשש שהזקפה תרד.
הוא מכחיש שיש לו בעיה וטוען כל הזמן שזה מעייפות ושאני לא בסדר , כי מה שקורה בינינו זה נורמלי שמתקיים סקס אחת לשבוע. גם שזה קורה לעתים הזקפה יורדת מהר והסקס נורא זריז. הוא מגיע לגמירה.
כשהסברתי לו שזה יכול לקרות בגלל הכדורים שלוקח נגד הקרחת שיער הוא הסכים איתי ואומר שיפסיק אך זה לא קורה.
טוען שביצע בדיקות פוריות ואין לו שום בעייה.
היתי שמחה כל כך לקבל תשובה או מה ניתן לעשות בדבר.
הוא בן 40
מיואשת וכואבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` בנימין ברטוב20/03/2017יש להתייעץ עם אורולוג מומחה בעניין זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרים אבקתיים ונזקים לפוריותאני19/03/2017
פרופ' נכבד,
1. האם מישיבה על כסאות שאינם בוודאות נקיים ,שיכולה להיות עליהם שאריות של חומרים מסויימים (כמו:אבקה מסוללות ישנות,שאריות עופרת מטווח מציוד של חייל שהניח אותו על הספה, שקיות של ירקות-ואז שאריות של חומרי הדברה,אבק שבממ"ד שקראתי שיכול להיצמד אליו בנות גז ראדון-כלומר חלקקיים רדיואקטיביים) ,
ואז להיכנס לצוואר הרחם,כתוצאה מהיצמדות לבגדים,ואז שימוש בניייר טואלט יכול להכניס אותם פנימה,או בזמן קיום יחסים,
החשש הוא מפגיעה בזרע ובהמשך בביצית גם בדיוק בזמן הנסיון להרות אם החומר נכנס פנימה,ואז פגיעה גנטית,וכך חלילה היווצרות מומים שאינם קשורים לתורשה וגם אינם ניתנים לזיהוי כמו אוטיזם או מונגולואיזם ובכלל?
מחשבה הגורמת לי לדאגה רבה זה זמן רב.הימנעות מישיבה על כסאות שאיני בטוחה שנקיים,הימנעות מקירבה לאזורים אלו מחשש לאבק שיכול להיצמד לבגדים.
אשמח אם תוכל לעזור בבקשה
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרים אבקתיים ונזקים לפוריות תשובה
פרופ` בנימין ברטוב26/03/2017שלום,
תפקידם של הבגדים הוא לבודד את הגוף מזיהומים חיצוניים. כאשר יש חשד של חומר מסוכן לכיסאות יש לכבס את הבגדים היטב. אין סיכון של ממש בפגיעה בזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהבנת תוצאות בדיקהנועם שכטר17/03/2017
ביצעתי השבוע את בדיקת הזרע הזו, למטה מופיע שמומלץ לחזור על הבדיקה. עד כמה התוצאה הזו חמורה?
תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש19/03/2017שלום נועם,
מבנה תאי הזרע קיבל ציון נמוך מהנורמה, אך בהתחשב שכמות תאי הזרע תקינה ותנועתיות של תאי הזרע תקינה יש סיכוי טוב להריון ספונטני. במידה ולא יתקבל הריון טבעי במשך שנה של יחסים לא מוגנים ואם תשתדלו לקיים סביב ביוץ של בת הזוג שלך, אז אפשר לפנות למומחה בבעיות פריון.
כמו כן ממליץ על שימוש בתוסף תזונתי Vitamale, המשפר תנאים באשך וכך תורם לייצור טוב יותר של תאי הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקת זרעאני16/03/2017
אשמח לעזרה בהנת התוצאות של בעלי. ממה שאני קראתי התוצאות לא נראות טוב, אבל אשמח להבין מה זה אומר ומה ההשלכות (כמובן שגם קבענו תור לרופא) אציין שאני גם פוליציסטית
PH 8.1
VOLUME 5.3
CONCENTRATION 0.900
TOTAL COUNT 4.77
MOTILTTY 6
TOTAL MOTILE COUNT 0.287
GRADE OF MOTILITY BE
vitality 28%
NORAML MORPHOLOGY 2%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש16/03/2017שלום לך,
תוצאות מבדיקת זרע של בעלך אינן תקינות גם בכמות תאי הזרע, גם בתנועתיות שלהם וגם מבחינת מבנה התא.
זה מצב שדורש טיפול בהפריה חוץ גופית וגם בירור אצל רופא אורולוג לגבי סיבה האפשרית לתוצאות הללו ודרכי טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני16/03/2017תודה על התגובה המהירה, שאלה נוספת, מניסיונך ולאור העובדה שאני פוליציסטית, יש טעם לחכות לתוצאות בדיקה נוספת או שכדאי להתחיל כבר בטיפולי הפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש19/03/2017שלום,
כדאי להתחיל בטיפול. בכל טיפול נותנים זרע, כך שכל פעם תדעו מה מצבו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בבלוטת הערמונית רציתי לשאול עודהמשך לשאלה דלקת03/03/2017
היי רציתי לספק שאני צורך באופן חום יומי ויטמינים ותוספי תזונה כמו אבץ מגנזיום כורכום אומגה שלוש לארגינין וכו..
אין מצב הדלקת היא מהויטמינים ?
כי דווקא קראתי שאבץ פיקולינט מקווה שכתבתי נכון הוא טוב ושומר על הערמונית וגם האומגה וגם כורכום
רני כבר שבוע לוקח אנטיביןטיקה פעמיים ביום ששמה אופולקסצין
מתי אני אמור להרגיש הטבה ועזיבה של הדלקת ?
ואיך ניתן למנוע אותה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים ופוריות
פרופ` בנימין ברטוב26/03/2017מומלץ לפנות לאורולוג שיזהה את הרקע של הדקלת ולפי הנתונים שיקבל יחליט כיצד להתגבר עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט זרע בבדיקות וטיפולצילי26/02/2017
שלום פרופ',
בעלי ביצע 3 בדיקות זרע ובשלושתם התוצאה לא הייתה טובה... הבעיה העיקרית היא מיעוט קיצוני בתאי זרע. בבדיקה האחרונה נכתב: לאחר סרכוז בנפח של 0.3 מ"ל נצפו 600 אלף תאים בתנועה ו- 5 מליון תאים ללא תנועה. עקב מיעוט בתאי זרע לא בוצעה בדיקה מורפולוגית. גם בבדיקות הקודמות התוצאות היו דומות... בנוסף הוא ביצע בדיקות דם: טסטוסטרון 10.9, lh 9.3; fsh 18.7; פרולקטין 438.
הרופא שלנו כמובן העביר אותנו ישירות לivf. כעת אני בסבב טיפולים; אני בת 27 ובעלי בן 32. למרות שאנחנו בטיפולים אני מוטרדת מהעניין שלא ביררנו לעומק את סיבת הבעיה ואני חוששת שהמצב יתדרדר בעתיד או שמא המצב יפגע בעוברים בזמן הטיפול. יש לצייין שעברתי שאיבה של 10 ביציות, 8 הופרו אך רק 3 עוברים הוקפאו. האם הם לא שרדו בגלל מצב הזרע או אולי כי הביציות לא היו בשלות? והאם במצב של מיעוט כזה בהכרח משתמשים במיקרומניפולציה? אשמח לתשובות האם יש פיתרון למצב של בעלי או האם אפשר לשפר את מצב הזרע.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט תאי זרע
פרופ` בנימין ברטוב27/02/2017בדר"כ מומלץ במצבכם לבצע IVF במיקרומניפולציה עם מיון מוקדם של שיטת ברטוב להצלחה בIVF, שממיינת את התאים התקינים מורפולוגית ביום שאיבת הביציות. צאחר ואת צעירה, כדאי לשלול מצב של זיהום חיידקי אצל הבעל וכן לשלול מצב של וריקוצל(ורידים מורחבים באשכים), באמצעות דופלר אולטראסאונד.
2 המצבים הלוו באם קיימים, ניתן לטפל ולקוות לשיפור איכות הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בבלוטת הערמונית רציתי לקבל תשובות בבקשה בקשר לתופעהבן 2326/02/2017
שלום אני בחור צעיר בן 23 וגילו שיש לי דלקת בבלוטת הערמונית ואני צריך אנטיביוטיקה והמשך טיפול אצל אורולוג הבנתי שזה לא פוגע בפוריות ובזרע
ושאפשר להקטין את תופעת הדלקת עם קיום יחסי מין בתדירות גבוה יותר
רציתי לדעת אחרי טיפול באנטיביוטיקה זה חולף ?
ונורמאלי בכלל שיש שם דלקת כלומר מה גורם לה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששכחתי לשאול ואשמח מאוד שתענו לי על השאלה
בן 2326/02/2017אני לוקח ויטמינים כמו אבץ יום יום זה יכול לגרום לדלקת בערמונית כי ראיתי איפו שהוא שרמה חריגה של אבץ וציטריאט גורמת לדלקת זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בבלוטת הערמונית
פרופ` בנימין ברטוב27/02/2017על פי נסיוני, כאשר נפטרים מהדלקת בערמונית, שיפור איכות הזרע יכולה להשתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקה לאחר כאבים באשךאורלי21/02/2017
אודה על עזרתך בפענוח הבדיקה
לאחר כאבים באשך וחשד לוריקוצלה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת זרע
פרופ` בנימין ברטוב26/02/2017שלום אורלי,
כמות תאי הזרע תקינה. החיוניות (תאים חיים) תקינה. תנועה גבולית, מורפולוגיה גבולית. סה"כ איכות זרע סבירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר זרע מוחלט ונשאות להפטיטיס Bמנשה18/02/2017
שלום רב.
התגלה שיש לי אזוספרמיה לא חסימתית. עם FSH גבוה 33 וLH 11.9
אשכים קטנים סביב 7 סמ"ק
יש וריקוצלה קלה משמאל.
וחשש ליגודולון מאוד קטן שאני במעקב עליו באשך שמאל, שכנראה הוא לא סרטני.
עכשיו אני מיועד לניתוח מיקרו טסה.
אני בן 29.
קריוטיפ תקין וגם בדיקת כרומוזום Y תקין.
0 זרע בשני בדיקות זרע שביצעתי.
השאלה היא לאור הממצאים שלי, מה הסיכויים לפי המחקרים שהיו למצוא זרע בניתוח?
חשוב לציין שאני ספורטאי ולעולם לא הייתה בעיה רפואית למעט לחצים שהיו בשנים האחרונות בשל פציעות שעברתי.
חשוב לציין שאני נשא של הפטיסיס B ועל כן אינני יכול לעשות את בדיקות הזרע במעבדות המיוחדת למרות שהייתי מאוד רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהפטטיס B
פרופ` בנימין ברטוב19/02/2017שלום.
הנך מוזמן לפנות לפרופ ברטוב במרכז המקיף לפוריות הגבר , אנו נכוון ונפנה אותך לבתי החולים אשר יש להם את האישורים לטפל בך , ולאחר מכן תחזור למרכז ברטוב ונדריך אותך להמשך התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפולי השבחה והזרעה עם הורמוניםאבי16/02/2017
שלום רב,
במחזור הבא של אישתי נתחיל טיפול של השבחה והזרעה יחד עם זריקות הורמונים שהיא מזריקה לעצמה, אציין כי ערכתי 3 בדיקות זרע, התוצאה של הבדיקה האחרונה - ריכוז 8, סך הכל תאי זרע- 52, תנועתיות 45, מורפולוגיה 4.
אשמח לדעת מה הסיכוי לפי נתוני הזרע להצלחת הזרעה והשבחה, רופא הפוריות שלנו אמר כי הסיכויים מאוד נמוכים ואם היה יכול היה ישר מעביר אותנו לטיפולי הפריה חוץ גופית אך הסביר לנו שהקופה חייבת לראות שלשוה מחזורי טיפול של הזרעות עם הורמונים לפני ההפריה החוץ גופית.
תודה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ואיכות הזרע
ד''ר אליעזר גירש20/02/2017שלום אבי,
מצב הזרע שלך אינו תקין, יש מאות תאי זרע בינונית. זה נכון שסיכוי שלכם להיכנס להריון בהזרעה תוך רחמית עם הנתונים הללו היא נמוכה יותר בהשוואה למצב תקין, אך ראינו כבר הריונות גם במצבים פחות טובים משלך. חשוב לתת לזה סיכוי. כן, תנסו הזרעה תוך רחמית כ-3-4 מחזורי טיפול ואם ללא הצלחה אז סביר לעבור לטיפולי פריון חוץ גופי.
על מנת לשפר איכות הזרע ממליץ על שלושה דברים:
1. להשתמש בתוסף תזונתי Vitamale, המיועד לכך
2. לפנות לרופא אורולוג לבירור תפקוד נמוך של אשכים
3. לפנות למרכז של פרופ' ברטוב לבדיקות זיהומיות בזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בהשפרצת הזרע ובכניסה להריוןדורי16/02/2017
מזה כתקופה שלצחצי שנה שמתי לב לשינוי בכך שהזרע שלי נהייה כבד וסמיך יותר וכאשר אני גומר הוא כמעט לא מושפרץ . לאחרונה 3 חודשים אנחנו לא מצליחיפ להיקלט יש מצב שזאת הסיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` בנימין ברטוב19/02/2017צריך לעשות בדיקת זרע מקיפה כולל תרבית חיידקים כמו זו שנעשית במרכז שלנו, המרכז לפוריות הגבר של פרופסור ברטוב, ולראות האם החשדות שלך נכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובחנה varicocele בפעם שניהיגאל14/02/2017
שלום רב!
אובחנה לחתן varicocele. לפני כ-10 שנה היה לו כבר ניתוח. עכשיו זה חזר ובינתיים אשתו אינה יכולה להרות. האם הניתוח החוזר יכול לעזור לפטור בעיה, האם ישנו אחוז גבוה להצלחה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
varicocele בפעם שניה
ד''ר אליעזר גירש16/02/2017שלום יגאל,
את השאלה הזו עדיף להפנות לאורולוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת זרע וחישוב סיכויי הריוןד``ר אליעזר גירש13/02/2017
להלן תוצאות בדיקת הזרע של בעלי
אני מעוניינת לדעת מה אומרות התוצאות,סיכויי היריון ומה צריך לעשות במקרה זה בשביל להיכנס להריון ..
בבדיקה מורפולוגית נמצאו:
% 2 תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים %4< *
פתולוגיות ראש תא הזרע: % 88
פתולוגיות MIDPIECE: % 10
פתולוגיות זנב: לא נצפו
סיכום:
ריכוז תאי הזרע - בתחום ערכי הנורמה של ה WHO
שיעור התנועתיות - בתחום ערכי הנורמה של הWHO
ערכי המורפולוגיה של תאי הזרע התקינים - נמוכים מהנורמה של ה WHO
נפח : 2 מ"ל
ריכוז: 106 X150 במ"ל
מספר תאי זרע בדגימה:
106X300
צבע: לבנבן
PH 8
לויקוציטים : בכמות בינונית (106X3)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש13/02/2017שלום לך, כמות (מספר) תאי הזרע ותנועתיות שלהם תקינים, לכן קיים סיכוי טוב להריון. גם אם % תאי זרע בעלי מבנה התא תקין עומד על 2% קיימת אפשרות להפריה והריון תקין. על מנת להיכנס להריון כדי לקיים יחסי מין סביב הביוץ. מקובל כי סיכוי להיות בהריון לאחר 3 חודשי נסיון מהווה כ- 40%, לאחר 6 חודשים - 70% ולאחר שנה ראשונה - 85%. העניין תלוי גם בגיל. המלצתי היא להמשיך לנסות עד שנה של נסיון, לקיים יחסי מין בדחיפות רבה יותר בתקופה של 4 ימים לפני ביוץ עד יומיים לאחר ביוץ, ואם אין הצלחה אז לפנות לרופא פריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טיפול בנבידוארתור11/02/2017
שלום
מזה כשנתיים וחצי אני משתמש בנבידו עקב טסטוסטרון נמוך. אני בן 29 ו"סובל" מתסמונת קליינפלטר. עברתי ניתוח בעבר להוצאת זרע מהאשך.
אני מטופל ע"י פרופסור בכיר מתל השומר ומבצע בדיקות מעקב של ספירת דם, PSA וטסטוסטרון מדי שנה והכל נראה תקין.
לפני הזריקות עמדתי על הערך 4.2 כאשר הטווח הוא 8-55
כיום אני עומד על 40 ושנה שעברה הייתי על 20.
השאלה שלי האם הקפיצה הזו לא גבוהה מדי?
הרופא שלי המליץ לי להמשיך באותו מינון - זריקה פעם ב3 חודשיים שהם כ13 שבועות.
האם יש תופעות לוואי שאני לא מודע אליהן? האם אני אצתרך לקחת את זה כל החיים?
סהכ אני מרגיש מעולה עם הזריקה אבל קצת פוחד שיש דברים שאני לא מודע אליהם אולי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תסמונת קליינפלטר
ד''ר אליעזר גירש12/02/2017שלום ארטור,
לגבי המינון של "נבידו" אתה צריך לבדוק מול הרופא המטפל שלך שהוא אורולוג (אנדרולוג). צריכת טסטוסטרון מונעת ייצור תאי זרע. מצד שני, בתסמונת קליינפלטר ייצור תאי הזרע פגום עד מצב של חוסר ייצור תאי הזרע כלל.
לדעתי חשוב לך לעבור יעוץ גם אצל אנדוקרינולוג, גם אצל אנדרולוג וגם אצל רופא פריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותגובה
ארתור12/02/2017אני מטופל ע"י אנדוקרינולוג והוא נתן לי את המרשם.
עברתי ניתוח אצל אנדרולוג להוצאת תאי זרע אז ככה שגם פריון לא רלוונטי כבר היות ויש ילדים ויש מספיק מבחנות בחוץ.
השאלה שלי היא האם יש תופעות מיוחדות שאני לא מודע אליהם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
ד''ר אליעזר גירש13/02/2017לא ידוע לי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)