הקאות דמיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות דמיות
    מודאגת מאוד
    06/03/2012

שלום רב
    בתי בת 16 וחצי סובלת מFMFו-אסתמה
    לפניי חודש ימים התעוררה עם חום שהגיע עד ל-38.7 עם כאבים בגרון בקו"פח לא נמצא עדות למשהו מיוחד ולא קבלה טיפול עד הערב הכל חלף כלא היה .למחרת הילדה השתעלה שיעול ספונטני וכף היד שלה התמלאה בדם נבדקנו במיון ושוחררנו להמשך מעקב בקו"פח .למחרת הילדה התעוררה עם הקאות דמיות ללא שיעול ללא כאבים ללא חום ההקאות עד 5 פעמים ביום אושפזה עברה פעמיים גסטרוסקופיה 3 ברונכוסקופיות כשבראשונה נתגלה זיהום בדרכי נשימה וראות נקיות החלה טיפול באנטיביוטיקה והינהלציות אכן ההקאות פסקו אך לאחר 6 ימים הכל חזר על עצמו שוב אושפזה בקבלתה צילום ריאות מאוד לא יפה עם תסנינים המתאימים לדימום נכנסה לברונכוסקופיה שנייה שם דרכיי נשימה נקיים לחלוטין אך בריאות נמצאו קאנרישי דם נעשתה שטיפה ונלקח לציסטולוגיה שחזרה עם תאים גליליים כל הבדיקות דם תקינות כליות אקו לב המוגלובים תפקודי קרישה .אבל ANA חיובי חלש ANTI DNA חיובי חלש MPO3 גבוהה מאוד בנוסף היו אפטות בפה פעמיים איבדה הכרה כאביי ראש וחזה כולם לא יודעים להסביר לי במה הילדה חולה קודם אמרו לי לופוס אחר כך וסקוליטיס ועכשיו תסמונת וגנר מה קורה עם הילדה באמת?יש מישהו שיוכל לענות ?מאושפזים כבר מעל לחודש
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות דמיות

הוספת תגובה

• הקאות דמיות - תגובה

ד``ר יונתן בוטבול
    06/03/2012

שלום רב !
    קשה להיכנס למקרה כזה דרך האתר הנ"ל בכל מקרה MPO חיובי יכול להעיד על WEGENER, וסקוליטיס שיכולה לתת גם דימום ריאתי.
    לעיתים לוקח זמן לתמונה הקלינית להתבהר במלואה ,אני מציע ליצור קשר עם ראומטולוג ילדים המעורב במקרה ולשאול את השאלות הנ"ל.
    לעיתים במיקרים לךא ברורים יש צורך בביצוע ביופסיה ריאתית.
    בנוסף כדאי לבצע צילום סינוסים ובדיקות שתן שאני בטוח שנעשו.
    בתודה
    ד"ר בוטבול יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו