מידע רפואי
פורומים
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- מיאסטניה גרביס
- רשלנות רפואית
- מחלות המעי הגס
- היפנוזה
- תרופות סבתא
- יעוץ זוגי ודייטינג
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- וטרינריה
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- איידס, HIV
- בעיות פוריות - תמיכה
- התפתחות תינוקות
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי תרופות ביולוגיותאמא11/07/2017
שלום, מעניין אותי בבקשה לדעת, האם הרופאים נותנים מטוטרקסט כי זה מה שמאושר קודם בסל התרופות ורק אם לא עוזר נותנים תרופה ביולוגית? אני אמקד את השאלה, אנחנו צרכים להתחיל טיפול במטוטרקסט, האם אפשר לקפוץ ישר לביולוגית שנחשבת יותר יעליה ובטוחה ופשוט לרכוש אותה באופן פרטי אם הקופה לא מאשרת אותה לפני המטוטרקסט? אני מקווה שהשאלה שלי ברורה או ריאלית. זה נובע מהחשש שלי לתת תרופה שנועדה לכימותרפיה לילדה קטנה ואני מוכנה לשלם עבור תרופה יותר בטוחה ויעילה גם אם אינה תאושר דרך הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תרופות
פרופ` יוסף עוזיאל11/07/2017בכל העולם נהוג להתחיל במתוטרקסט שיעילה במרבית המקרים. המינון אינו מינון כימותרפי אלא מינון נוגד דלקת
כך שהמחשבה העממית שמדובר בכימותרפיה אינה נכונה
ונקווה שהתרופה אכן תעזור לבתך
בברכה
פרופ עוזיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד