האם יש סיכוי לאריתמה נודוזום?

מנהל הפורום

ד``ר יונתן בוטבול
ד"ר יונתן בוטבול
פרופ` יוסף עוזיאל
פרופ' יוסף עוזיאל
לקביעת תור אצל פרופ' יוסף עוזיאל ללא פרסום בפורום
 
  • האם יש סיכוי לאריתמה נודוזום?
    נטלי
    10/08/2017

    שלום,
    בתי בת 6.5 הופיעו לה אתמול 2 נגעים בעור ברגל.
    אחד בירך הפנימי ואחד בשוק.
    לא ידוע לי אם נעקצה... לא הייתה בקרבת חיות.
    לפני שבועיים היו 3 ימים של חום.
    crp היה 6 עם לויקופניה.
    המחשבה של הרופאים הייתה- שזה קשור לחיסון mmrv שקיבלה.
    מאז היו 3 התקפי כאב ברגליים שעברו ללא טיפול.
    היא מועמדת לניתוח הוצאת שקדים.
    1. האם יכול להיות שמדובר באריתמה נודוזם?
    האם כדאי להתחיל טיפול אנטיביוטי במוקסיפן נוזלי?
    אני ממש בלחץ!!!!!
    תודה



    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    ד''ר יונתן בוטבול
    10/08/2017

    שלום רב!
    על מנת לאבחן האם מדובר ב-EN יש לבדוק את הילדה ולראות האם מדובר בנגעים רגישים והאם הם נודולים (בליטה במגע ) מהתמונה הזאת קשה להתרשם אך הרושם שלא מדובר ב-EN .
    מציע להיבדק ע"י רופא מטפל בשלב ראשון .
    בברכה
    ד"ר בוטבול

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אריתמה נודוזום- דחוף!!!!

    נטלי
    10/08/2017

    תודה על המענה המהיר...
    הנגעים בולטים מאוד, האיזור חם, וכואב לה כשהיא דורכת על הרגל...
    יש לי תור לרופא הילדים עוד כמה ימים...
    האם כדאי בכל זאת להתחיל אנטיביוטיקה?
    תודה.


    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


