האם תופעת לוואי תקינה

מנהל הפורום

ד``ר יונתן בוטבול
ד"ר יונתן בוטבול
פרופ` יוסף עוזיאל
פרופ' יוסף עוזיאל
לקביעת תור אצל פרופ' יוסף עוזיאל ללא פרסום בפורום
 
  • האם תופעת לוואי תקינה
    אמא
    14/07/2017

    שלום רב, אתמול לראשונה התינוקת שלי קיבלה זריקה של מתוטרקסאט. היום נתנו חומצה פולית. והיום התחילו שילשולים. לילדה יש תאבון ב"ה וסהכ מצב רוח כללי טוב. האם תופעת הלוואי תקינה? מצריך בדיקה?

    לקביעת תור
    סגירה
    האם תופעת לוואי תקינה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה לשאלתך

    ד''ר יונתן בוטבול
    15/07/2017

    שלשולים הנה תופעת לואי פחות שכיחה עם המטוטרקסט , מאוד ייתכן ומדובר בארוע לא קשור .
    במידה והיא חיונית מציע כרגע מעקב ובמידה והארוע חוזר במנות הבאות לצור קשר עם הראומטולוגים המטפל בדבר המשך הטיפול.
    בברכה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


