שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חנה
    26/10/2008

שלום רב, יש לי דלקת פרקים אני לוקחת פנקווניל פעמיים ביום והיום הגעתי לכדור אחד של פרדניזון היה טוב בבוקר בלי כאבים עכשיו שהגעתי לכדור אחד קמתי שוב כואבת כולי אני לוקחת כבר 3 חודשים את הפנקווניל רק שבאמצע השלושה חודשים האלה הורידו לי מ2 כדורים לכדור אחד ושוב העלו לי לשתי כדורים שוב אני רוצה לדעת שאני יוריד לגמרי את הפרדניזון ואשאר עם הפנקווניל לא יהיו לי כאבים ואחרי כמה זמן הפנקווניל מתחיל להשפיע ומה עושה בכלל הפנקווניל אני מיואשת שכך אצטרך לחיות כל חיי אני אמא צעירה עם ילדים קטנים נמאס לי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ` יוסף עוזיאל
    26/10/2008

הטיפול בדלקת מפרקים התקדם מאד בשנים האחרונות
    לעיתים דרוש זמן להתאמת הטיפול
    פני לראומטולוג המטפל שוב
    פרופ עוזיאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה טבעית מעולה לפרקים

משה
    30/10/2008

לידיעתך יש תרופה טבעית מצוינת לכאבי פרקים בשם וונדרפלקס ההשפעה יחסית מהירה מאד ויש לאנשים נסיון מעולה כדאי לנסות משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ניר
    14/11/2008

אני ציע לך להתחיל להפסיק בהדרגה את התרופה. במקביל תתחילי ספורט ושחייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו