כאבי רגליים בילד בן 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים בילד בן 10
    הילה.פ
    08/11/2008

אנו משפחה עם מחלות אוטואימוניות, בני בן ה10 כשובעיים עם כאבים חזקים ואי יכולת ללכת על הרגליים. בדיקות דם לראומטיק פקטור 8.9 וחיידק אנטיסטרפטוליזם 389.1 . הרופא אמר שהכאבים הם תוצאה של החיידק. אני דואגת שגם ילדי זה לא חולה במחלה אוטואימונית עם בעיות פרקים. הוא קיבל וולטרן 100 מ"ג אך אני חוששת לתת לו את זה והוא מקבל כרגע רק אקמול ומורחת לו משחה. מה עלי לעשות ?? לא נראה שהכאבים יפסקו. אנו גרים בצפון. אולי שי מרפאה ראומטולוגית לילדים. בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים בילד בן 10

הוספת תגובה

• תשובה לרוחמה

ד``ר יונתן בוטבול
    08/11/2008

לגבי ראומטולוגים בצפון ישנם מספר בהתאם לקופה בה אתם חברים קופ"ח כללית בצפון הארץ ד"ר בוטבול יונתן אנוכי וכן ד"ר הכט דרך *2700 קופות אחרות ניתן לפנות לפרופ בריק בביה"ח רמב"ם פרופ עוזיאל מקבל בביה"ח בעפולה.
    על מנת לבדוק האם באמת ייתכן ומדובר בדלקת מיפרקים אני מציע שתיפנו אחד הראומטולוגים כדי לראות האם ישנה באמת דלקת מיפרקים.
    תודה
    ד"ר בוטבול יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר יונתן בוטבול תודה רבה,

הילה.פ
    09/11/2008

קבעתי תור למרפאה בחיפה. בברכה רוחמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי פרקים

ניר
    14/11/2008

תיצרי קשר לאימל ואמסור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו