דלקת פרקים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים?
    אפי
    16/08/2009

שלום, בגיל 14 בערך התחילו לכאוב לי הברכיים, הרופאים אמרו שזה בגלל שאני גדל הכאבים פעם עברו ופעם חזרו (וככה זה היה מספר שנים). כיום אני בן 18 ולפעמים יש לי כאבי פרקים (דקירות). הכאבים נמשכים 1-3 ימים ואז זה עובר ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר. כשאני נכנס לחדר שפועל בו מזגן אז תוך כמה שניות אני מרגיש דקירות בפרקים. בנוסף לכך הייתה לי נפיחות במפרק של ד ימין (ליד המרפק). אני מרגיש לפעמים חום באזור שבהם יש דקירות. חשוב לי לציין שהמפרקים באצבעות שלי גדולים- היו היו גדולים תמיד והאצבעות שלי קצת עקומות (הן היו תמיד כאלה).
    האם יש לי דלקת פרקים? באיזה צמחים/חומרים טבעיים אפשר להשתמש על מנת שהמחלה תעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים?

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר יונתן בוטבול
    16/08/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=43 id=link]רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפי שלום

ד``ר יונתן בוטבול
    16/08/2009

אפי קשה לענות על שאלתך הראשונה מבלי לבדוק אותך ולהעריך האם מדובר בנפיחות במפרקים או האם מדובר בבעיה מיבנית, אני מציע שתפנה לראומטולוג באיזור מגורך להמשך הערכה
    לגבי שאלתך השניה השאלה הופנתה לפורום המתאים.
    יום טוב
    ד"ר בוטבול יונתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו