מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הפסקה של כאבים ,,,,,רונית09/12/2010
פניתי לראמטולוג והוא בדק אותה ואמר שלא מדובר בדלקת פרקים אלא הגדיר את זה כגמישות יתר והמליץ לי על כל מי תרגילים לעשות לה , בשבוע הראשון עוד הקפדתי אבל פתאום כנראה זה עבר ונישכח לא שמעתי אותה מתלוננת מאז חלפה חצי שנה של שקט ופתאום התחילה שוב להתלונן ,
ממש לא מובן לי ואני לא יודעת שוב מה לעשות כרגע
למה זה חזר ? והאם אני אמורה שוב ללכת לרופא
אודה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רונית09/12/2010הודעה זאת באה בהמשך לתלונה שלי מלפני חצי שנה שילדתי בת שבע וחצי התלוננה על כאבים במיפרקים ובאצבעות הידיים ורגליים פניתי לרופא והוא טען שזה גמישות יתר והמליץ לי על תרגילים אבל פתאום זה נעלם ונישכח ועכשיו אחרי חצי שנה של שקט שוב חזרו התלונות וההיתמתחויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יונתן בוטבול09/12/2010רונית שלום!
במידה והתלונות נמשכות הייתי מציע להיבדק ע:י רופא מטפל ובמידה ויחשוב שיש צורך יפנה אתכם לראומטולוג ילדים, אם מדובר בכאבים על רקע גמישות יתר תיתכן חזרה של התסמינים ,אבל בכל מקרה הייתי מציע הערכה ראשונית ע"י רופא מטפל.
בתודה
ד"ר בוטבול יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הפסקה של כאבים ,,,,, - תגובה
פרופ` יוסף עוזיאל09/12/2010רונית שלום
כדאי לחזור להערכה לראומטולוג
התלונות של כאב בעקבות גמישות יתר יכולות לחזור
בברכה
פרופ' עוזיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -כאבים
רונית24/03/2011בהמשך הכאבים עדיין לא נעלמו אפילו התגברו כבר שלושה ימים שאני נותנת
לילדה אדוויל לפני שינה בבית ספר היא מתלוננת שקשה לה לכתוב הרבה כי כואבות לה
הידיים , האם יש בדיקות נוספות שלא נעשו חוץ מבדיקת דם ואצל רומטולוג ,
אולי צילום , חייב להיות משהו שיכול לעזור לה להעביר את הכאב , לא הגיוני לסבול
כך הילדה ממש מסכנה , יכול להיות שזה סוג של דלקת פרקים?
מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הפסקה של כאבים ,,,,, - תגובה
ד``ר יונתן בוטבול24/03/2011רונית שלום
כאבים על רקע גמישות יתר יכולים לחזור, מציע הערכה ראשונית ע"י רופא מטפל לראות אם יש ממצאים חדשים ובמידה ולא להמשיך עם התרגילים שניתנו בעבר.
בתודה
ד"ר בוטבול יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הפסקה של כאבים ,,,,, - תגובה
ד``ר יונתן בוטבול24/03/2011רונית שלום
הצעתי היא לפנות בראש ובראשונה לרופא הילדים שלכם במידה ואין ממצאים חדשים לא רואה צורך במעקב ראומטולוגי נוסף במידה וישנם ממצאים חדשים יש לפנות שוב לראומטולוג ילדים שטיפל בכם.
בתודה
ד"ר בוטבול יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)