אחרי הפסקה של כאבים ,,,,,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הפסקה של כאבים ,,,,,
    רונית
    09/12/2010

פניתי לראמטולוג והוא בדק אותה ואמר שלא מדובר בדלקת פרקים אלא הגדיר את זה כגמישות יתר והמליץ לי על כל מי תרגילים לעשות לה , בשבוע הראשון עוד הקפדתי אבל פתאום כנראה זה עבר ונישכח לא שמעתי אותה מתלוננת מאז חלפה חצי שנה של שקט ופתאום התחילה שוב להתלונן ,
    ממש לא מובן לי ואני לא יודעת שוב מה לעשות כרגע
    למה זה חזר ? והאם אני אמורה שוב ללכת לרופא
    אודה על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הפסקה של כאבים ,,,,,

הוספת תגובה

• המשך

רונית
    09/12/2010

הודעה זאת באה בהמשך לתלונה שלי מלפני חצי שנה שילדתי בת שבע וחצי התלוננה על כאבים במיפרקים ובאצבעות הידיים ורגליים פניתי לרופא והוא טען שזה גמישות יתר והמליץ לי על תרגילים אבל פתאום זה נעלם ונישכח ועכשיו אחרי חצי שנה של שקט שוב חזרו התלונות וההיתמתחויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר יונתן בוטבול
    09/12/2010

רונית שלום!
    במידה והתלונות נמשכות הייתי מציע להיבדק ע:י רופא מטפל ובמידה ויחשוב שיש צורך יפנה אתכם לראומטולוג ילדים, אם מדובר בכאבים על רקע גמישות יתר תיתכן חזרה של התסמינים ,אבל בכל מקרה הייתי מציע הערכה ראשונית ע"י רופא מטפל.
    בתודה
    ד"ר בוטבול יונתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הפסקה של כאבים ,,,,, - תגובה

פרופ` יוסף עוזיאל
    09/12/2010

רונית שלום
    כדאי לחזור להערכה לראומטולוג
    התלונות של כאב בעקבות גמישות יתר יכולות לחזור
    בברכה
    פרופ' עוזיאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך -כאבים

רונית
    24/03/2011

בהמשך הכאבים עדיין לא נעלמו אפילו התגברו כבר שלושה ימים שאני נותנת
    לילדה אדוויל לפני שינה בבית ספר היא מתלוננת שקשה לה לכתוב הרבה כי כואבות לה
    הידיים , האם יש בדיקות נוספות שלא נעשו חוץ מבדיקת דם ואצל רומטולוג ,
    אולי צילום , חייב להיות משהו שיכול לעזור לה להעביר את הכאב , לא הגיוני לסבול
    כך הילדה ממש מסכנה , יכול להיות שזה סוג של דלקת פרקים?
    מיואשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר יונתן בוטבול
    24/03/2011

רונית שלום
    כאבים על רקע גמישות יתר יכולים לחזור, מציע הערכה ראשונית ע"י רופא מטפל לראות אם יש ממצאים חדשים ובמידה ולא להמשיך עם התרגילים שניתנו בעבר.
    בתודה
    ד"ר בוטבול יונתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר יונתן בוטבול
    24/03/2011

רונית שלום
    הצעתי היא לפנות בראש ובראשונה לרופא הילדים שלכם במידה ואין ממצאים חדשים לא רואה צורך במעקב ראומטולוגי נוסף במידה וישנם ממצאים חדשים יש לפנות שוב לראומטולוג ילדים שטיפל בכם.
    בתודה
    ד"ר בוטבול יונתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו