מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתכון לעוגיותלירון04/08/2011
היי. רציתי לדעת מה דעתכן על המתכון הבא האם ניתן לשפר בו דברים.
אני בדיאטה וחייבת איזשהו משהו מתוק בשישי-שבת אז הלכתי על עוגיות שיבולת שועל במתכון הבא:
2 כוסות קוואקר
1 כוס קמח מלא
1 כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר חום
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
4 כפות מים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס גרעיני חמניות
1/2 כוס שומשום.
מה אתן אומרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכון לעוגיות - תגובה
שושי שטיינוביץ04/08/2011לירון היי,
המתכון ששלחת מכיל ברובו מרכיבים בריאים, אך כמעט כולם עתירי קלוריות ולא נראה לי שהעוגיות האלה תתמוכנה בדיאטה שלך.
אם את רוצה משהו מתוק הנה מתכון נהדר, קלי קלות, בלי סוכר ובכל זאת מתוק כדבש.
תפוחים בלימון:
חומרים: 4 תפוחים מסוג גולד דלישס, קלופים, מגורענים וחתוכים לרבעים.
מיץ מלימון בינוני, שלם.
הכנה:
שמים תפוחים בסיר שטוח, שופכים מיץ לימון (כמות הלימון צריכה להיות כמו לסלט. לא יותר מדי. הלימון צריך "לעטוף" את רבעי התפוחים).
אני נוהגת לפעמים לאכול כמה עוגיות בשבת או ביסקוויטים. ואז אני לא בררנית. אוכלת מה שאני אוהבת. צריך גם לנשמה.
שבת שלום,
שושי
מכסים הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות או עד שהתפוחים רכים אך לא מתפוררים. צנני במקרר. 4 רבעים כאלה הם מנת פרי, וזה גם קינוח נפלא וגם מנת ביניים מעלפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך, את נהדרת!
לירון04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך, את נהדרת! - תגובה
שושי שטיינוביץ04/08/2011תודה לך. את מקסימה וכיף לי שאני יכולה להעניק לאנשים כמוך ובכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)