סירים ומחבתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירים ומחבתות
    אני
    12/09/2011

שלום,
    יש לי בבית כמה סירים ומחבתות שאינני בטוחה מאיזה חומר הם עשויים.
    א- כיצד ניתן לדעת מאיזה חומר הם עשויים?
    ב- לגבי מחבת וסיר טפלון שנשרטו- האם מסוכן להשתמש בהם?כלומר, צריך לזרוק אותם? יש לי אותם פחות משנה וקצת חבל לי לזרוק אותם.
    ג- יש לי כמה סירים בצבע כסף בהיר- האם ייתכן שהם מאלומיניום? (הם ניקנו לפני כשנה)
    ד- קניתי שני מחבתות בציפוי קרמי- האם נכון שהם בריאותיים? והאם הם לא מתקלפים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סירים ומחבתות

הוספת תגובה

• סירים ומחבתות - תגובה

שושי שטיינוביץ
    12/09/2011

איך אפשר לדעת מאיזה חומר הם עשויים מבלי לראות אותם. את יכולה לצלם ולשלוח תמונה?

לגבי טפלון. טפלון שרוט זה לא טוב. איני יודעת באיזה רמה השריטות ומה המצב של המחבת. אבל בעיקרון, ברגע שהטפלון נשרט, יש סכנה שעוד חומר יתפרק וייכנס לאוכל. ושוב קשה לומר, כי אין לי מושג מה מצב השריטות.

וגם לגבי סירים בצבע כסף. האם הם מנירוסטה? אלומיניום? אין לי דרך לדעת מבלי לראות.

סירים ומחבתות קרמים, דינם כטפלון לצורך העניין. אם הם חדשים ולא שרוטים, כדאי וכיף להשתמש בהם.

אולי אמליץ לך לקחת את הסירים לחנות כלים או לחנות לתיקון כלים (יש כאלה) ויוכלו לומר לך בדיוק מאיזה חומרים הם עשויים.

לחילופין, נסי לצלם את הסירים ולשלוחת תמונה. ייתכן שאוכל לזהות.

מצטערת שלא עזרתי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו