מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירים ומחבתות- המשךאני04/10/2011
שלום,
לפני זמן מה שאלתי שאלה לגבי שריטות בסירים ומחבתות טפלון שיש בהם שריטות.
עניתן כי אי אפשר לדעת אם זה בעייתי כיוון שלא כתבתי מה מצב השריטות.
בכל אופן - השריטות אינן עמוקות. הן שטחיות. כלומר, למרות השריטות, המקום השרוט עדיין בצבע המחבת (שחור). יש רק שריטה אחת שנראית קצת יותר עמוקה- היא בצבע כסף (כאילו שם התקלף יותר).
מה דעתכן? האם זה מסוכן או שניתן להמשיך להשתמש בזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירים ומחבתות- המשך - תגובה
שושי שטיינוביץ04/10/2011מהתיאור שלך נשמע שאפשר להמשיך להשתמש במחבת. אם הוא סך הכל עדיין במצב טוב, נראה לי שתמשיכי ליהנות ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!
אני04/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירים ומחבתות
רויטל24/10/2011הי! אני חדשה כאן, ומאד שמחה שמצאתי פורום נפלא זה!
בהקשר לשאלה שנשאלה לגבי סירים ומחבתות, אני מחפשת תשובה כבר זמן רב!
יש לי מזה כ-4 5 שנים סט גדול של סירים של טפאל שעלו הון רב!
בשנה וחצי האחרונות כמעט כל הציפוי שהיה בתחתית הסיר נעלם, והסיר נראה כאילו גירדו את כל הציפוי השחור ונשארו רק סימנים.... יש לציין שאני נזהרת מאד ומשתמשת רק בכף עץ או סיליקון.
בכל אופן שאלתי היא האם לזרוק את הסירים? אני עדיין משתמשת בהם, אמנם יש דברים שנדבקים לתחתית , אך מבחינה זו אני מסתדרת.
אך האם יש סכנה בלהשתמש בסירים אלה? תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירים ומחבתות - תגובה
שושי שטיינוביץ24/10/2011היי רויטל,
אותה תשובה נכונה גם לגבייך. אם החומר נשרט ונשחק מאד, סביר להניח שחלקיקים ממנו יעברו לאוכל. כך שאני הייתי נזהרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירים ומחבתות - תגובה
שושי שטיינוביץ24/10/2011וכמובן, תודה על המשוב שלך על הפורום. אני שמחה שאת אוהבת אותו, ואת מוזמנת לבקרנו ולשאו שאלות בכל עת.
לילה טוב, שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירים ומחבתות- המשך - תגובה
שושי שטיינוביץ24/10/2011ממש קשה לי לומר בלי לראות. הפעילי את חושייך וראי מה את מרגישה בפנים. קשה לי לומר. יחד עם זאת, שריטה עמוקה, כזו שקילפה את כל הציפוי, אולי לא כל כך מעודדת. אבל רק את יכולה לדעת. אף אחד לא יוכל לתת לך חוות דעת מבלי לראות את הכלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי, תודה רבה!
רויטל25/10/2011נראה לי שהגיע הזמן להחליף את הסירים. קצת מעצבן כי הם נורא יקרים, אך הבריאות יקרה יותר! ואולי כדאי לחזור לסירי הנירוסטה, לאמא שלי יש סירי סולתם כבר 30 שנה ועדיין נראים כחדשים......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי, תודה רבה! - תגובה
שושי שטיינוביץ25/10/2011אכן, רוב הסירים שלי מנירוסטה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)