מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בזכות שושי האוכל בריא טעים ומפתה!!!אטי10/12/2011
אני משתתפת בסדנת בישול של שושי.
עד עכשיו כשחשבתי על אוכל בריא-עלה לי בראש מיץ נבט חיטה, או חיטה "טרום נבוטה" (בררררר.....).
כשחשבתי דיאטטי חשבתי על סבל וצמצום, בקלוריות ובטעם.
שושי מצליחה לחבר בין בריא, דל קלוריות,מגוון, יפה לעין, וטעים.(אפילו כשאני בעצמי כותבת את זה, קשה לי להאמין...).
בכל פעם ששושי כובשת פסגה חדשה שהציבה לעצמה במטבח- היא תוקעת בה מזלג, ומגישה אותה לנו לטעימה...
שושי, תודה.
שלעולם לא תפסיקי לחפש אתגרים חדשים להעפיל עליהם ולכבוש את פסגתם.
"ישראל מבשלת" תעשה מאוד בשכל אם תבחר לבשל איתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לאטי, והנה מתכון ללביבות תפוחי
שושי שטיינוביץ10/12/2011אטי, תודה לך על המילים החמות. ריגשת אותי. אז הנה מתנה לגולשים, לביבות תפוחים לחנוכה, וכרגיל, הכל בכפית אחת של שמן.
לביבות תפוחי עץ
לכ-25 לביבות
• 5 תפוחי עץ מסוג גרנד, קלופים, מגולענים ומגוררים.
• אם מכינים מראש, כדאי לזרות מעט לימון על התפוחים כדי למנוע השחרה.
• 3 ביצים שלמות
• 4 כפות קמח מלא (אם העיסה נוזלית מדי, אפשר להוסיף עוד 1 כף קמח),
• קורט אגוז מוסקט
• מעט קינמון
• קורט מלח ופלפל
• 1+1+1 כפיות שמן קנולה.
הערה: אם התפוחים מגירים יותר מדי נוזלים, יש לשים על מסננת ולהניח לנוזלים להסתנן.
אופן ההכנה:
שמים בקערה את התפוחים המגוררים, מוסיפים את כל החומרים ומערבבים היטב. העיסה צריכה להיות סמיכה במידה מסויימת.
מערבבים את כל החומרים.
מטגנים כמו לביבות קישואים במחבת מרוחה עם 1 כפית של שמן בכל סיבוב של 6-7 לביבות (כך מבטיחים שבכל לביבה תהיה לא יותר מ 7 קלוריות שמן). כלומר, על כל 6-7 לביבות נכניס לגופנו 1 כפית שמן).
מגישים עם יוגורט או רסק תפוחים או אפילו טחינה מדוללת עם דבש או סילאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)