מס' שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות
    (:
    30/12/2011

היי
    אשמח לקבל מתכון לרוטב בשביל רביולי,קניתי רביולי ממולא בגבינות ואשמח לשמוע הצעות לרוטב שיתאים עם זה

דבר נוסף מה עוד אפשר להכין בארוחה שכוללת רביולי? מדובר על ארוחה לי ובעלי ואני רוצה להפתיע ושתהיה ארוחה טובה רק שאין לי מושג מה הולך טוב עם רביולי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות

הוספת תגובה

• מס' שאלות - תגובה

שושי שטיינוביץ
    30/12/2011

זהו פורום של אוכל ובישול בריא. רביולי עם גבינות? איזה סוג פסטה? איזה גבינות? אני מבקשת את המידע הזה כדי לדעת אם התשובה צריכה להיות בפורום הזה או להציע לכם להציג את השאלה בפורום בישול רגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

(:
    02/01/2012

מדובר על רביולי עם גבינת עיזים 5% שומן ל-100 גרם
    לדעתי זה נחשב למוצר לא הכי הכי הכי בריא אבל למוצר שניתן להשתמש בו פעם ב כדי להכין ארוחה חלבית ולגוון במקום פסטה כלשהי עם רוטב כלשהו
    מדוע לדעתך רביולי איננו נחשב לבריא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות - תגובה

שושי שטיינוביץ
    02/01/2012

גבינת עזים זה כבר נשמע יותר טוב. רביולי זו פסטה שעשויה מקמח לבן, שאינו נחשב בריא. גם קשה לדעת מה מכיל המילוי באמת.

אני יכולה להציע לך להכין רוטב מ: 1 כפית שמן זית, 1 שן שום טרי, 1 כוס חלב, קורט אגוז מוסקט, 25 גר' גבינת פטה 5%, או חלמון ביצה, מלח ופלפל לפי הטעם.

הכנה: קוצצים שום ומטגנים עם שמן זית, זהירות לא להשחים. מוסיפים חלב ותבלינים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפטה, מגוררת. כאשר הגבינה נמסה, טועמים ומתקנים תיבול. מצמצמים את הרוטב לסמיכות הרצוייה ומגישים.

לגרסה עם חלמון ביצה: מרתיחים את החלב בכלי, שמים את החלמון בקערית, כאשר החלב רותח, שמים כף חלב על החלמון ומערבבים מהר, מוסיפים עוד כף חלב ומערבבים, וכך לאט לאט עד שמוסיפים את כל החלב. מכינים אותו דבר כמו בקודם. כאשר השום מטוגן, מוסיפים את הרוטב, מתבלים, מערבבים קלות ומגישים מיד.

זו כמות קטנה שמספיקה למנה או שתיים של פסטה. יהיה צורך להתאים את הכמות למספר המנות שתכיני.

אפשר להוסיף פטריות טריות, מטגנים בשלב הראשון וממשיכים כמתואר.

מקווה שעזרתי.

תיהנו ובתיאבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

(:
    04/01/2012

(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו