מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנת חלבה ?שני19/03/2012
הי בנות :))
מה שלומכן?
אפיתי שוב לחם ויצא נהדר. עשיתי גם מאותו מתכון לחם , הוספתי בננות וקצת תמרים וכמו ששוק'ה אמרה גילגלתי לרולדה והפעם יצא ממש טוב.
רציתי לשאול אתכן על חלבה
איך אתן מכינות?
עשיתי נסיון טחינה + דבש ואני ממתינה שזה יתגבש (זה במקרר)
200 מ"ל טחינה + 2 כפות דבש
טעים זה בטוח טעים (וגם הרבה פחות סוכר ממה שדוחפים לנו בחלבה התעשייתית)
אני רק תוהה לגבי המרקם אם זה יהיה מרקם יחסית קשיח...
אם יש לכן הצעות מתוך נסיון אשמח לשמוע
והמשך כל טוב לכן :)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת חלבה ? - תגובה
שושי שטיינוביץ19/03/2012מור יקירתי,
חלבה עושים בדיוק כך, כמו שאת עשית, רק שאני חוששת שתצטרכי להגדיל את כמות הדבש. אלא אם כן זה טעים לך. אבל מה שעשית זה מצויין. אל תצפי שזה יהיה מוצק כמו חלבה קנוייה. כאן אנחנו הולכים על הטעם ולא על הצורה.
כל הכבוד לך על הפעלתנות והיצירתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנת חלבה ? - תגובה
ליה שומרון פינדר20/03/2012ייצא לך ממרח חלבה. זו לא חלבה שהופכת למרקם התעשייתי... אבל עדיין תוכלי למרוח אותה על הלחם הנהדר שהכנת (-:
לגבי היחסים, אני לרוב ממליצה על יחס של 1:3, על כף אחת של דבש לשים 3 כפות טחינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנת חלבה ? - תגובה - תגובה
שושי שטיינוביץ20/03/2012תודה על הדיוק ליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
שני20/03/2012הי בנות תודה על התייחסותכן
כן כן טעים זה לא מילה וממרח זה מה שיש בד"כ
האמת, ראיתי מתכון של קארין גורן אבל זה חצי ק"ג סוכר !!! על חצי קילו טחינה
ואני ממש לא מתכוונת להגיע לכמויות האלה אני מבינה שהסוכר /דבש/סילאן
ככל שיהיה יותר כך יתגבש יותר, אבל זה מוגזם, גם בטעם אני לא אוהבת שהמאכל מפופץ בסוכר לא מרגישים את הטעם המקורי של המזון רק סוכר.
בכל אופן אני אנסה לחשוב על עוד משהו אם יהיה לי אני אעדכן
וביום שישי אני אכין עוד לחם נפלא מהמתכון המנצח שאותו אני פשוט לא מחליפה!
כל טוב :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
שני20/03/2012הי בנות תודה על התייחסותכן
כן כן טעים זה לא מילה וממרח זה מה שיש בד"כ
האמת, ראיתי מתכון של קארין גורן אבל זה חצי ק"ג סוכר !!! על חצי קילו טחינה
ואני ממש לא מתכוונת להגיע לכמויות האלה אני מבינה שהסוכר /דבש/סילאן
ככל שיהיה יותר כך יתגבש יותר, אבל זה מוגזם, גם בטעם אני לא אוהבת שהמאכל מפופץ בסוכר לא מרגישים את הטעם המקורי של המזון רק סוכר.
בכל אופן אני אנסה לחשוב על עוד משהו אם יהיה לי אני אעדכן
וביום שישי אני אכין עוד לחם נפלא מהמתכון המנצח שאותו אני פשוט לא מחליפה!
כל טוב :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך - תגובה
שושי שטיינוביץ20/03/2012מור יקירתי. סוכר, לא בבית ספרנו. בקושי דבש עובר את הדלת......גם מלא קלוריות ובסופו של דבר זה סוכר. אבל במסגרת מה שממולץ זה הכי טוב שיש.
אז השארי עם הטחינה והדבש או הסילאן, ואז מה אם זה ממרח ולא גוש? מי צריך "גוש" שעשוי מהמון סוכר?
העיקר שזה טעים. תיהני. ואני שמחה שטוב לך עם הלחם. גם אני מכינה אותו כל הזמן. והבת שלי, בת העשרה כבר לא רוצה יותר לחם לבן. ניצחנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם כל ההילולים של מתכון הלחם עשיתן
אורחת01/05/2012אשמח אם תוכלו לפרסם אותו שוב או לשלוח לי למייל
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)