סירים ומחבתות בטוחים לשימוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירים ומחבתות בטוחים לשימוש
    טובה ביאלה
    03/04/2012

מה עצתכם לגבי שימוש בסירים ובמחבתות קרמיים, שאיו שום מידע לגבי החומרים שבהם? יש לי כמה שנקנו בשנים האחרונות, ועכשיו לנוכח הפרסומים האחרונים בעניין שימוש שעושים היצרנים בחומרים רעילים, כדי להעניק לכלים את התכונות המבוקשות, אני שוקלת אם לזרוק ולקנות מנירוסטה.
    אני מכינה הרבה מאכלים לילדים קטנים במשפחה, והמחשבה שאולי אני קולה במחבת שירעיל אותם, או מבשלת בסיר שמשחרר לאוכל שלהם רעל, די מציקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סירים ומחבתות בטוחים לשימוש - תגובה

ליה שומרון פינדר
    03/04/2012

אני בעד שימוש במטבח בנירוסטה, ברזל, זכוכית (תבניות) וחרס.
    עם כל הסיפור על הציפויים הקרמים, אני לא מרגישה שאני יכולה לסמוך עליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירים ומחבתות בטוחים לשימוש - תגובה

שושי שטיינוביץ
    03/04/2012

אני מצטרפת לדעה של ליה. גם אני לא מרגישה בטוחה עם אף אחד מהציפויים הנפוצים. אף פעם לא הרגשתי בטוחה, גם לפני הפרסומים האחרונים. יחד עם זה, למען ההרגעה, הייתי אומרת שאם יש לך סירים חדשים לגמרי, מאיכות טובה ולא שרוטים, אני הייתי משתמשת.

אבל חד משמעי, ההעדפה שלי היא לשימוש בסירי נירוסטה וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיך שתמיד אפשר לסמוך עליכן

טובה ביאלה
    04/04/2012

קיבלתי בדיוק את התשובות שחיפשתי. מה שאני מתכננת לעשות זה להשתמש בכלים החדשים, לנסות לא לשרוט, וכשבכל זאת יגיעו השריטות, פשוט לזרוק ולחזור לנירוסטה. בכל אופן אנסה להוציא ממכון התקנים הממשלתי עוד קצת מידע, וכשיהיה אעדכן כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיך שתמיד אפשר לסמוך עליכן - תגובה

שושי שטיינוביץ
    04/04/2012

היי טובה.

תודה על המשוב שלך, ואני חושבת שהמסקנה שהסקת אכן נכונה.

פניתי למכון התקנים, פניתי גם למשרד מסחר ותעשיה. אין להם תשובות. נסי לפנות, אולי בינתיים הם כבר ארגנו משהו.

כמו שאמרתי לך, אני חשה שהכל הוא תוצר של מתקפה שיווקית חסרת תקדים, ועל כן, איני מאמינה לכלום.

אחרי השריטות, יבוא עידן הנירוסטה הבטוחה והטובה.

חג שמח לך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו