קציצות מטוגנות / אפויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קציצות מטוגנות / אפויות
    שולי
    18/04/2012

שלום רב, האם ניתן לאפות לביבות במקום לטגן, בלי לשנות את המתכון, או שיש משהו בסיסי שצריך לשנות כמו כמות הקמח, כמות הביצים וכו..? תודה שולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קציצות מטוגנות / אפויות

הוספת תגובה

• קציצות מטוגנות / אפויות - תגובה

שושי שטיינוביץ
    18/04/2012

קציצות אפויות עלולות להיות יבשות (בהנחה שאת משתמשת בבשר רזה, בשר שמן אינו בריא ואינו מומלץ). אני מטגנת עם כפית אחת של שמן בלבד בכל סיבוב של 6 קציצות. אני שמה כפית שמן (זית או קנולה. אפשר גם שמן קוקוס) במחבת שחוממה היטב מראש, מורחת את השמן על פני המחבת במברשת סיליקון ומטגנת את הקציצות. כמובן שכדאי שלא תהיינה עבות מדי.

אם אלה קציצות בקר, אפשר אחר כך להכניס אותן לתנור לעוד 10 דקות, אבל בדרך כלל אין צורך.

נסי וספרי לנו איך יצא. מנסיוני, זה פתרון מעולה שלא מעלה כמעט את הערך הקלורי של הקציצה ועדיין משאיר אותה משובחת.

אופציה נוספת היא לבשל את הקציצות, ללא טיגון ברוטב עגבניות טעים. אם האופציה מעניינת אותך, כתבי לי ואתן לך מתכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קציצות מטוגנות / אפויות - תגובה - תגובה

ליה שומרון פינדר
    02/05/2012

אני מכינה קציצות בקר אפויות עם בשר רזה פשוט עם מעט טחינה שנותנת פתרון נגד היובש שמאיים על קציצות אפויות.
    וכמובן גם בצל קצוץ וגזר מגורר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו