מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לליה ולשושי מנהלות הפורוםגל20/10/2012
האם אתן צמחוניות או טבעוניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לליה ולשושי מנהלות הפורום - תגובה
ליה שומרון פינדר21/10/2012אני אוכלת הכל - במידה!
בבית בעיקרון התזונה שלי היא בעיקרה טבעונית, מדי פעם ביצים ומדי פעם דגים.
בחוץ אני לא מגבילה את עצמי, אני פתוחה להתנסויות קולינריות לפי טעמיי האישיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, אתן ממש מנהלות מקסימות
גל22/10/2012קשה מאוד היום למצוא אנשים כמוכן, כאילו ממש סחטו מיץ עם כל התכונות הכי טובות ונתנו לכן. אני כקורא פסימי תמיד מתפלא מאיפה כל הטוב לב הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, אתן ממש מנהלות מקסימות - תגובה
ליה שומרון פינדר22/10/2012תודה רבה!!!
איזה כיף שאתה נהנה מהפורום ומהתשובות בו (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, אתן ממש מנהלות מקסימות - תגובה - תגובה
שושי שטיינוביץ22/10/2012גם אני מצטרפת לתודות של ליה. איזה כיף שאתן נהנות מהפורום. אני נהנית לנהל אותו ביחד עם ליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לליה ולשושי מנהלות הפורום - תגובה
שושי שטיינוביץ22/10/2012אני לא צמחונית ולא טבעונית, אך מקפידה על אורח חיים בריא. אוכל דל שומן, רק פחמימות מדגנים מלאים, משתדלת להמנע מסוכר וקמח לבן ולא נוגעת במזון מעובד. אוכלת מסודר ובכמויות הנכונות. ומכיוון שאני אוהבת לבשל, אני מכינה לעצמי ולמשפחתי ממש ה כ ל. כולל לחם וסלטים.
ומכיוון שאני מאד אוהבת לאכול ואוהבת את ה"חיים הטובים", אז פועלת לפי הכלל של 80-20. כלומר 80 שומרת ו-20 מרשה לעצמי ליהנות מארוחה טובה במסעדה או לאכול בכיף באירועים. אבל גם באירועים, הכל במידה ומשתדלת לא לאכול מאכלים עתירי שומן......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)