מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו.. תחליף ללחם דיאטת קנדידהאוכלים בריא29/10/2012
היי
אני מטופלת בדיאטת קנדידה. אוכלת ואוכלת דגנים מלאים, קטניות, דגי ים
אגוזים, שקדים, ירקות ופריכיות אורז מלא בלי סוף ועדיין חסר לי לחם/קרקר/פיתה משהו שאפשר לנשנש למרוח עליו ולהנות. אשמח אם תוכלו להמליץ על מתכון כלשהו לנגיסה.. צ'פטי, קרקרים, לאפה, בלינצס.. כל דבר שאפשר יהיה לקחת החוצה. הקמחים המומלצים הם ק.חומוס, ק.אורז מלא, ק.כוסמין ו או הדגנים קינואה, אמרנט, כוסמת, אורז מלא, קוואקר. אגוזים, זרעים דוג פשתן, שומשום וכו יתקבלו בברכה. ההגבלות הן שאסור להשתמש באבקת אפיה, סודה לשתיה, שמרים, מוצרי חלב וסוכרים או תחליפי סוכרים.
אודה לכם על תשובה,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו.. תחליף ללחם דיאטת קנדידה - תגובה
שושי שטיינוביץ29/10/2012מותר ביצים?
כי אם כן, אז אפשר להכין בלינצ'ס מצויינים עם קמח אורז וקמח כוסמין.
מתכון: 2 כוסות קמח כוסמין, 3 ביצים, 1 כף חמאה מומסת או 1 כף שמן זית או קנולה, קורט מלח, חלב או מים. מערבבים את כל החומרים ומוסיפים חלב או מים עד לקבלת מרקם של דיסה מאד מאד דלילה. מטגנים במחבת מרוחה בכפית אחת של שמן (לא צריך יותר). 1/4 כוס לכל בלינצ'/חביתית.
אפשר גם לאפות לחם במתכונת של "עוגת ספוג", כלומר קמח כוסמין בשילוב עם חלבונים מוקצפים ו...מלח במקום סוכר.
הייתי מנסה את המתכון הבא:
2 כוסות קמח כוסמין
4 חלבונים
2 חלמונים
1/4 כוס שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
מערבבים את כל החומרים חוץ מהחלבונים. מוסיפים מים עד לקבלת מרקם רך.
מקציפים חלבונים ומבליעים בהדרגה בבצק. החלבונים המוקצפים יתפיחו את הבצק ותתקבל מעין "עוגה" בטעם של לחם.
אחרי הפעם הראשונה, אפשר להוסיף גם אגוזים, גרעינים, ולהעשיר את הלחם.
לא יודעת אם מותר, אבל אפשר להחליף את המים בחלב.
אגב, קמח כוסמין הוא תחליף מעולה לקמח רגיל. אפשר לעשות איתו ממש הכל.
צריך לשלוח אותך לסדנה ללחמים משאור. זה היה מציל את העניינים.
מקווה שעזרתי ואם לא, אז חזור/חזרי אלינו וננסה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עזרת לי מאוד. המתכונים ינוסו
אוכלים בריא30/10/2012איני סגורה באשר לשימוש בשאור שכן מדובר במוצר מותסס. אני אברר עם המטפלת שלי. האם ניתן לגדל שאור מקמח שאינו קמח חיטה?
רוב תודות על העזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאור וכל השאר
שושי30/10/2012אפשר לגדל שאור גם עם קמחים אחרים. קודם קבלי תשובה אם מותר לך, ואחר כך אולי אוכל להמליץ לך על מישהי שתלמד אותך איך להכין.
מקווה שהמתכונים יצליחו לך. ספרי לי.
מאחלת לך החלמה מהקנדידה,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עזרת לי מאוד. המתכונים ינוסו - תגובה
שושי שטיינוביץ30/10/2012חוזרת על מה שכתבתי בפורום. בררי אם מותר לך, ואשמח לחבר אותך עם מישהי שתוכל ללמד אותך איך להכין שאור עם לחמי בריאות.
מקווה שהמתכונים יצליחו לך (איני רואה סיבה למה לא). ספרי לי!!!
אגב, את יכולה לערבב קמחים: כוסמין עם קמח אורז וכו'. בבלינצ'ס זה בטוח יצליח אבל אני בטוחה שגם עם ה"לחם-עוגה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו.. תחליף ללחם דיאטת קנדידה - תגובה
ליה שומרון פינדר30/10/2012תוכלי להיכנס למתכון שלי לקרקרים מאורז מלא (ללא גלוטן) בדף הפייסבוק שלי או במאקו.
מאוד קלים להכנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו.. תחליף ללחם דיאטת קנדידה - תגובה - תגובה
שושי שטיינוביץ30/10/2012מעולה. גם אני אכנס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)