מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה תינוקת בת 8 וחצי חודשיםאמא צעירה10/11/2012
היי לייה
התינוקת שלי בת 8 וחצי חודשים מתפתחת יפה, קשקשנית ומאושרת.
אוכלת מצוין- בקבוק בבוקר, ארוחת פירות, מרק, בקבוק אחה"צ ובקבוק לפני שינה.
הפירות שהיא מקבלת מגוונים בשילוב של טחינה, שקדיה, שיבולת שועל והמרק עשיר בשילוב קטניות , בשר ועוף.
לאחרונה את הבקבוק של אחר הצהריים היא לא מסיימת, כאילו "לא בא לה עליו", כמו כן הגננת של המשפחתון המליצה לי כי כדאי להעשיר את התפריט שלה ולתת לה "נשנוש" אחר הצהריים ששונה ממה שאוכלת במהלך היום :
1. האם כדאי להוסיף ארוחה קטנה?
2. אם כן, תוכלי לתת לי רעיונות?
3. מתי ניתן לתת ביצה ומוצרי חלב?
תודה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לתינוקת - מופנה לליה...
שושי שטיינוביץ11/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטבינול
אורנה19/12/2012למה להחליף את הסוכר בסטבינול?
סטבינול ממתיק טבעי ובריא ללא חומרים משמרים וללא אלכוהול
סטבינול עשוי מסטיביה הגדלה בפרגוואי (ולא בסין..)
ניתן לשימוש באפייה ובבישול כתחליף סוכר - ניתן לחמם וזה לא גורם לפירוק ושחרור חומרים כימיים מסוכנים (מה שכן קורה בשימוש בסוכרזית)
עשוי מהחומר הכי איכותי בסטביה - כלומר - הכי פחות טעם לוואי.
ממליצה לכם להמשיך להנות מאוכל טעים ומתוק, ובכל זאת להימנע מסוכר. (:
לבריאות!
-אורנה-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה תינוקת בת 8 וחצי חודשים - תגובה
ליה שומרון פינדר12/11/2012שלום לך אמא צעירה,
אני בהחלט חושבת שאת יכולה להתחיל לתת לה ארוחה שלישית או נשנוש אחר הצהרים.
עכשיו כשהימים קצרים יותר, גם בשעה 17:00 הייתי מתחילה לחשוב על ארוחת ערב.
את יכולה להתחיל לתת דייסת שיבולת שועל על בסיס מים, אפשר גם להוסיף לה פרי ו/או שקדיה... (3 כפות של שיבות שועל + 1/2 כוס מים רותחים... מרתיחים יחד).
את יכולה גם להתחיל לתת לה לטעום ביצים, אם זה עובר חלק את יכולה להתחיל להכין לביבות. אם היא כבר יושבת, זה יכול להיות אוכל "אצבע" מצוין.
תני לה כמה שהיא רוצה, ותציעי לה עוד בקבוק לפני השינה כמובן.
2 בקבוקים ביום בהחלט יכולים להספיק. זכרי שזו התקופה שבה היא לומדת להכיר מוצקים ולהיפרד / לצמצם את צריכת הבקבוק. באופן אידיאלי, בגיל שנה היא תוכל לוותר עליו ולהתבסס רק על מוצקים בתזונה שלה.
ספרי לנו איך הולך...
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה תינוקת בת 8 וחצי חודשים - תגובה - תגובה
שושי שטיינוביץ13/11/2012איזה רעיון נהדר להכין לביבות לתינוקת. אכן, יופי של אוכל אצבעות. ישר לנכדתי הקטנה חנה-צופייה שאוהבת הכי בעולם לאכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)