הבעייה עם הפשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבעייה עם הפשתן
    טובה ב.
    17/01/2013

הבעייה היא כמובן- הטחינה. באחרונה למדתי, שמטחנת הקפה החשמלית, שבדרך כלל עושה את העבודה הכי טובה בנושא, היא בעצם ברכה לבטלה, כי חום המנוע מזיק. האם זה נכון?
    לי יש בעיה נוספת עם המטחנה החשמלית, מכיוון שהאבקה הטחונה נחשבת רגישה ומתעפשת בקלות כשאינה מאוחסנת במקרר, נראה לי ממש לא בריא להשאיר אותה כך מיום ליום, כי הניקוי הוא מלאכה לא הגיונית.
    בקיצור- איך פותרים את הסבך הזה. לא מצאתי מטחנות תבלינים ידניות, שאפשר לפחות לאחסן במקרר עם השאריות, למרות חיפושים אינטנסיביים בחנויות כלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבעייה עם הפשתן

הוספת תגובה

• הפתרון - גורס פלפל שחור

גלי כהן
    18/01/2013

הי,
    אני משתמש בגורס ידני של פלפל שחור. טוחן לי זרעי פשתן כמה שאני צריך בזמן אמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי גלי. תודה

טובה ב.
    19/01/2013

עד כה לא הצלחתי עם טוחני התבלינים השונים להפיק כמות של כפית-כף תוך זמן סביר למשימה כזאת. יש לך אפשרות לשלוח לכאן תמונה של הגורס הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי גלי. תודה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    20/01/2013

היי גלי,

לעתים, החיפוש אחרי הפתרון המושלם מרחיק אותנו מהפתרון עצמו.

אני אומרת: השתמשי במטחנת תבלינים. טחני את הכמות הקטנה ביותר שאת יכולה ועדיף שתטחני כל יום. גם בלנדר חזק עושה את העבודה.

כל נסיון להמציא את הגלגל ימנע מימך לצרוך פשתן.

זו דעתי וזה מה שאני עושה.

מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעייה עם הפשתן - תגובה

ליה שומרון פינדר
    15/02/2013

לי יש מטחנת תבלינים ידנים שטוחנת. זה מטחנה עם מנגנון קרמי. לא מסובכת ולא יקרה.
    את המטחנה אני שומרת שמקרר עם זרעי הפשתן, וכל פעם שאני צריכה, אני מוציאה אותה, טוחנת כמה שאני רוצה ישירות לצלחת, ומחזירה אותה למקרר.
    קל, פשוט ובריא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוה, זה בדיוק מה שאני עושה

טובה
    15/02/2013

חברה הביאה לי מטחנה קרמית כזאת, שבדיוק כמוך אני שומרת במקרר, ובבוקר מסובבת ומסובבת, בדרך כלל מול אורלי וגיא בערוץ 10, כי זה לוקח זמן, וכך מייצרת את הכפית היומית. תודה רבה על התשובות הנבונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו