מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתכונים עם בלנדרגל18/02/2013
בזמן האחרון החלטתי לבשל יותר בבית ופחות לתת לילדים אוכל קנוי ואני נתקלת בהרבה מתכונים עם בלנדרים ושלי בקושי מחזיק סיבוב עבודה. התחלנו לחשוב לקנות בלנדר איכותי למטבח ואולי לחדש קצת אצלנו אבל נשאלת השאלה איך בינתיים אפשר לעבד את המזון ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכונים עם בלנדר - תגובה
שושי שטיינוביץ18/02/2013קודם כל, כל הכבוד על ההחלטה לתת לילדייך אוכל ביתי שהוא הרבה יותר בריא, מזין ובטוח.
אני משתמשת מעט מאד בבלנדר.
כתבי לי איזה מנות את נדרשת להכין עם בלנדר ואשמח לתת לך אלטרנטיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכונים עם בלנדר - תגובה
ליה שומרון פינדר19/02/2013יש מתכונים שמצריכים בלנדר, אבל יעשו גם עבודה טובה מאוד עם מעבד מזון... גם בלנדר ידני (בלנדר מוט, שאפשר למצוא גם ב-60 ש"ח) הרבה פעמים יכול להיות תחליף לבלנדר... זה בהחלט יכול להספיק לך עד שתקני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכונים עם בלנדר - תגובה - תגובה
שושי שטיינוביץ20/02/2013עדיין מבקשת שתשלחי לי מכון מתכון מסויים שנדרש בו בלנדר ואציע לך אלטרנטיבות ללא בלנדר.
כי אני לא חושבת שבלנדר צריך להיות מרכז המטבח.
הוא מאד עוזר במתכונים מסויימים, אבל הנחיצות שלו לא גדולה.
יש לי הרגשה שאני מאד יכולה לעזור לך בהקלה משמעותית בפעילות במטבח.
חזרי אלינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעיון של
ליהי20/02/2013בלנדר מוט הוא טוב רק קחי בחשבון
שהכמויות שתוכלי לטחון איתו הן יחסית מצומצמות
ויש לו רק סכין לטחינה, בניגוד לבלנדרים רגילים
שמגיעים עם כל מיני אופציות חיתוך. אני רכשתי את
הבלנדר של קנווד הוא נהדר ומגיע עם אחריות של
ברימאג כך שזו השקעה כדאית. ובהחלט יותר קל
במטבח בזכותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)