כוסות מדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוסות מדידה
    (:
    25/05/2013

היי
    אני אופה חדשה ומשתמשת בכוסות מדידה פשוטים אך בחלק מהמתכונים רשומים כמויות של 4\3 כוס ואין לי את המידה הזו (יש לי רבע שלישי חצי וכוס) אז כיצד אני יודעת כמה עליי לשים כדי להגיע לכמות הרצויה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוסות מדידה

הוספת תגובה

• כוסות מדידה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    26/05/2013

יש כל מיני גישות של מידות כוסות המדידה. יש אומרים שכוס מדידה היא 220 מ"ל ויש כאלה שאומרים שזה 240 ויש כאלה שמצדדים ב-250.

אני עובדת לפי כוס = 250 מ"ל (בליטר יש 4 כוסות, וזה הכי נוח). נדמה לי שזו גם המידה של כוסות המדידה שקונים בחנויות.

לכן, 3/4 כוס זה כמובן: חצי ועוד רבע, או כ-190 מ"ל.

יש סטים של כוסות מדידה שיש בהם את כל המידות. אולי כדאי שיהיה לך אחד כזה בבית.

למים יש משקל זהה לנפח ולמשקל. כלומר, 1 קילו מים = 1 ליטר.

כל השאר משתנה בהתאם לסוג החומר. אז שימי לב למה שכתוב בהוראות ההכנה ופעלי לפי זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שושי

(:
    27/05/2013

במידה וכתוב 3/4 כוס סוכר או קמח זה עדין יהיה שימוש ברבע כוס מדידה ואז בחצי? אוהרק במעדה וזה נוזל כמו 3/4 כוס מים או שמו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שושי - תגובה

שושי שטיינוביץ
    27/05/2013

מידת הנפח זהה כמובן ונכונה לכל סוג של חומר. המשקל משתנה.

כלומר 3/4 כוס קמח ו3/4 כוס מים זו בדיוק אותה מידת נפח. המשקל שלהם יהיה שונה.

מקווה שהסברתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו