אני סובלת מ- דרמטיטיס הרפטיפורמיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובלת מ- דרמטיטיס הרפטיפורמיס
    מירה
    17/10/2014

אני מכינה לעצמי לחם, כלומר אופה, מקילו קמח טפיוקה וקמח חומוס
    יוצאות לי 24 פרוסות קטנות של לחם עם ערך קלורי ענק,75 קלוריות
    לפרוסה.

איך אני יכולה להקטין את כמות הקלוריות בלחם שפרט לקמח יש בו 3
    כפות שמן, כף סילן ללא סוכר מים ומלח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני סובלת מ- דרמטיטיס הרפטיפורמיס - תגובה

שושי שטיינוביץ
    20/10/2014

אי אפשר להוריד ערך קלורי של לחם. את יכולה אולי להוסיף כוס סובין ויש לזה פחות קלוריות, אבל יש בזה גלוטן וזה פוגם בטעם והאיכות של הלחם.

פרוסת לחם של 30 גר' = כ-80 קלוריות. זה הערך הקלורי של לחם.

ואני שואלת, למה את אופה מקמח טפיוקה (שהערך הקלורי שלו מאד גבוה) וקמח חומוס? האם יש סיבה? אולי יש קמחים אחרים, טובים לא פחות, אך מתאימים יותר ללחם.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקמח אורז יש גם ערך קלורי רב,

מירה
    20/10/2014

קמח תפ"א לא יוצא לחם טעים , אשמח אם תשכילי אותי בקמחים פחותי קלוריות.

תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקמח אורז יש גם ערך קלורי רב, - תגובה

שושי שטיינוביץ
    11/11/2014

בנות, אין קמחים ,פחותי קלוריות. בלחם יש קלוריות, אבל לא הרבה. וקל למדוד. פרוסת לכם מכילה 75-80 קלוריות (במשקל כ-30 גר'). כל השאר לא קשור לקלוריות. יש קמחים עם ערכים תזונתיים יותר גבוהים ויש פחות.

אז כשיודעים את הערך הקלורי, קל לתכנן את התזונה היומית. דיאטת הרזיה יכולה להכיל גם 4 פרוסות ביום ויש דיאטות עם יותר פרוסות לחם ביום. אז לא צריך לפחד מלחם.

קמחים מדגנים מלאים עדיפים על קמחים מדגנים "לבנים".

אפשר להחליף כוס קמח בכוס קמח חומוס או קמח תירס (טחון דק כמו קמח, לא כמו סולת). ויש עוד קמחים. השאלה מה הצורך האישי.

לחם טוב עשוי מדגנים מלאים של קמח חיטה מלאה, קמח שיפון, קמח כוסמין, קמח 70% ויש עוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך מאוד.

מירה
    11/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך מאוד. - תגובה

שושי שטיינוביץ
    11/11/2014

בכיף ואהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו