מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחם שיפון ללא שמריםשחר05/05/2008
שלום,
אפשר לקבל מתכון ללחם שיפון ללא שמרים (לקנדידה)
אני יודעת שקצת בעייתי לעשות לחם מקמח שיפון, אבל אשמח לנסות :)
תודה,
שרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה
שיר13/05/2008גם אני סובלת מקנדידה ומעוניינת במתכון של לחם ללא שמרים וסוכרים. כמובן לחם שיפון.
האם הלחם פומפרניקל שקונים בסופרים מתאים לתזונה לקנדידה? האם יש עוד חברות של
לחמיי שיפון שמומלצים לבעיית הקנדידה?(ללא שמרים וסוכרים).
תודה מראש,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם שיפון
ד''ר רני פולק14/05/2008תודה על שאלותיכם
ראשית לגבי תחלמי שיפון קנויים.
אם הלחם ממאפיה גדולה. אז אמור להיות לו רשימת מרכיבים וכך ניתן לדעת האם יש בו סוכר או לא. במאפיות יותר קטנות ניתן לעיתים למצוא לחמי שעור ללא שמרים. אני לא מכיר כאלה משיפון.
אני ממליץ לכם לנסות את הדבר הבא: להכין צ'אפטי (לחם הודי) מקמח שיפון:
מערבבים שתי כוסות קמח עם כוס מים ומעט מלח וליצירת בצק נוח לעבודה. מחלקים אותו לכדורים ומרדדים עיגולים. את העיגולי הבצק עורמים בערבמה כאשר מפרידים בין אחד לשני על ידי נייר אפיה.
שרוצים פרוסת לחם מוצאים צאפטי אחד שמים במחבת לכמה דקות ויש מאפה טעים ונחמד עליו אפשר למרוח הכל וגם בעלות שווה לכל נפש
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה ועל המתכון
שיר15/05/2008וגבי המתכון - כאשר יוצרים כדורים, צריך לרדד דק מאוד את הבצק? ואז להקפיא אותם זה על גביי זה כאשר נייר אפייה מפריד בינהם? (כמו בצק המלאח, שהם מוקפאים זה מעל זה).
ניראה לי רעיון מעולה, אשמח לנסות ולהכין אותו.
תודה רבה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשיר
ד''ר רני פולק17/05/2008שיר שלום
בדיוק כך...
אשמח שלמוע איך היה
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנתי אתמול ויצא מאוד טעים
שיר18/05/2008תודה רבה רבה על המתכון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה קלוריות הוא מכיל?!
איילה.20/05/2008נגיד פרוסה אחת כזאתי מוכנה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)