חשש למחלת הקרוהן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש למחלת הקרוהן...
    רומי
    26/06/2008

רני שלום יש חשש שלבת זוגתי יש מחלת הקרהון או מחלה דומה. אנחנו ממתינות לבדיקת קולונוסקופיה אבל בינתיים היא סובלת מאוד מפיסטולה הולכת וחוזרת כל חודשיים, שלשולים, כאבי פרקים וכאבי בטן חריפים . וכל יום אנחנו מתלבטות אם זה חמור בדרגת מיון או לא... רצית לשאול מה כדאי לאכול בינתיים עד מועד הבדיקה? כי מיד אחרי כמה ביסים מהארוחה הכאבים מתחילים ונמשכים שעות.... תודה מראש רומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש למחלת הקרוהן...

הוספת תגובה

• רומי שלום

ד''ר רני פולק
    30/06/2008

תודה על השאלה

אכן מצב לא פשוט
    אני מייעץ לפנות בהקדם לדיאטנית המנוסה בבעיות מעיים על מנת שתייעץ לכם יעוץ מדוייק. עד אז הייתי ממליץ לכם לשים לב איזה מזון פחות בעייתי ואיזה יותר.
    פעמים רבות רוב הירקות והפירות לא נסבלים בקלות והימנעות מהם יכולה לעזור

רני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יש לי מוצר טבעי שיכול לעזור

מיטל
    08/07/2008

שלום שמי מיטל ואני משווקת מוצרי אלו ורה טבעיים העוזרים לשיפור איכות החיים מבחינת בריאותית ומבחינת טיפוח אני מבינה שיש לחברה שלך בעיה אני אשמח מאוד לעזור לכם כי אני עוזרת להמון אנשים עם בעיות בריאותיות ועוד... חשוב לי לציין שאני או המוצרים שלי אינם מיועדים להחליף, לשנות או להפסיק טיפול רפואי או לאבחן ולרפא מחלות. אך יש מחקרים מראים כי האלו ורה מחוללת פלאים לעוד פרטים..... שלחו לי למייל [email protected] מחכה לתגובה במייל שווה לנסות אני מבטיחה שאני יעזור לכם עד כמה שאוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו