מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרעי כוסברה נגד כולסטרולערן23/02/2009
שמעתי שזרעי כוסברה עוזרים מאוד נגד כולסטרול. האם זה נכון? ואם כן באיזה אופן צריך להכין אותם? (חליטת תה, קליה, לטחון ולסנן) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ערן
ליה שומרון פינדר25/02/2009האמת שלא שמעתי על התכונה הזו של זרעי הכוסברה, אם אתה יכול לומר לי מהו המקור אני אשמח.
עם זרעי הכוסברה אפשר לעשות כל מיני דברים, אפשר בהחלט לחלוט אותם לתה, אפשר לטחון אותם (או לקנות אותם טחונים) ולשלבם בתבשילים... האפשרויות בלתי מוגבלות.
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרעי קוסברה מקלים על העיכול
מאיה28/03/2009אולי אתה מתכוון לזרעי פשתן שעוזרים נגד כולסטרול כי מכילים אומגה 3 יש להם צורה של שומשום אבל בצבע חום כהה. צריך לטחון אותם לפני האכילה כדי שיעשו את העבודה.
בתיאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרעי כוסברה ...
ש.20/05/2010בדואי אמר לי שהם טובים נגד סחרחורת ...
קניתי,טחנתי ... טוב, מה עכשיו ? אפשר להוסיף לדבש ...
חשבתי על להוסיף לטחינה.. בסוף, הוספתי לקוטג' ....
נראה לי שהוא התכוון לזרעי שומר ... יש דבר כזה ? חחח ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרעי כוסברה טחונים
שושי שטיינוביץ22/05/2010זרעי כוסברה טחונים הם אחד התבלינים שמככבים במטבח שלי. אפשר להוסיף אותם להכל: לקציצות, לתבשילי עוף ובשר, תבשילי דגים, לדגים בתנור, לפשטידות, לסלטים. פשוט להכל. זה טעים, מוסיף המון לכל מאכל וכמובן מאד בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)