מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצק לפסטה דיאטטיזאב22/07/2009
צהריים טובים. אני מעוניין להכין פסטה תוצרת בית. יש לי מכונה להכנת הבצק עצמו ואני יודע כיצד משתמשים (כבר הכנתי לא מעט פעמים). השאלה שלי היא כיצד אפשר להוריד בכמות הביצים במתכון הבצק מבלי לגרוע מהטעם הנהדר של הפסטה הסופית?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסטת בריאות לזאב
שושי שטיינוביץ22/07/2009זאב היי,
כמה ביצים אתה שם? הכמות לא אמורה להיות גדולה. בכל מקרה, ניתן להחליף ביצה עם 1/4 כוס מים. לשים במיקסר 2 ביצים, רבע כוס מים, כפית מלח, להתחיל לערבל ולהוסיף קמח עד שנהיה בצק. רצוי מאד להשתמש בקמח מלא, ואם זה כבד לך אז חצי חצי. יוצא מצויין.
אפשר גם לעשות בצק פסטה שהוא בעצם בלילה בסמיכות של בצק לפנקייק (3 ביצים, 2 כוסות קמח ומים עד שמגיעים לסמיכות הרצוייה. מלח ואפשר גם כף שמן זית). להגליש את הפסטה עם כפית למים רותחים. יוצא בצורת "עננים" וטעים ביותר. טוב להוסיף לרוטב עוף או בשר.
פסטה זו מנת פחמימה וכמות מדודה מותרת ואף רצוייה.
בהצלחה ובתיאבון,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)