מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאכלים לפיתוח גוף.ישראל29/08/2007
שלום לכם.
אני ילד בן 15
בעיה שאני גבוהה
ומאוד רזהה
אז עכשיו אני רוצה קצת להרחיב כתפיים ולהצב לעצמי גוף.
שאלתי פה בפורומים איזה התעמלות לעשותת
ופה אני שואל
איזה תזונה כדאי לי לעשות בשביל שזה ייעצב לי את הגוף.
אמא שלי הביאה לי שמן דגים
היא אמרה לי שזה יעזור
רצוי לציין שזה שמן דגים בכדורים
כמוסות משו כזה
אם צריך אני יביא תשם
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר רני פולק30/08/2007שלום
תודה על שאלתך החשובה מאוד
תזונת ספורט הינה ענף חשוב בעולם התזונה ורחב מכדי חהקיפו באתר. אני ממליץ לך לגשת לדיאטנית ספורט שתעיין בדיקות הדם שלך ותמליץ לך על תזונה מתאימה
שמן דגים זה לגמרי לא מספיק. התזונה צריכה להיות גם עשירה בחלבונים ובמינרלים
יותר מזה שרוצים לפתח את הגוף לא מספיק לדעת מה לאכול אלה גם מתי והכי חשוב איזה פעילות גופנית רוצים לבצע
ובקיצור.
לך לראות דיאטנית!
להתראות
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה. [ויש עוד משהו]
ישראל30/08/2007בכשר לכושר גופני
שאלתי בפורום כושר גופני.
תודה.
ואמרו לי שאני צריך חלבונים.
אז מה זאת אומרץ
מה אני צריך לאכול
שעות וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)