מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דגים לחגלילי05/09/2007
שלום, אזיה דגים הכי בריא להכין לארוחת ראש השנה? אני מחפשת משהו שיהיה גם טעים וגם בריא.
תודה, לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דר רני פולק08/09/2007לילי שלום
ראש השנה היא אכן שעתם של הדגים. למעשה דג באשר הוא הינה בחירה טובה בכל מיקרה. אני הייתי בוחר בדג עשיר באומגה 3. חשוב לציין כי למרות הדעה הרווחת דגי בריכה (רק אלו הגדלים בישראל) עשירים באומגה 3 לעיתים אף יותר מדגי ים. אחד העשירים והטעימים ביותר לדעתי הינו הלברק.
אני מצרף מתכון למנה ראשונה קרה עם לברק:
סביצ'ה לברק
החומרים:
- 500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות
- 1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות
- 3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות
- מיץ מ-4 ליים (או 3 לימונים)
- 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
- 1/2 צרור כוסברה, שטופה וקצוצה
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות.
בתיאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הדג במתכון נאכל ללא בישול?
זאב14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לזאב
ד''ר רני פולק19/11/2007זאב שלום
הבישול של הדג נעשה במיץ לימון.
החומציות של הלימון כמו הבישול המסורתי בחום מרככים את המוצר ועושים אותו נעים לחך
בתיאבון
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)