מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלה בעניין ביציםטליה26/11/2009
נתקלתי בהמלצות סותרות בנושא אחסון ביצים במקרר, יש אומרים להוציא מאריזת הקרטון ולהניח על הדלת בשקעי הפלאסטיק המיועדים לכך, והסיה היא שהנייר סופג לחות וזו מחדירה אל תוך הביצה את החומרים שנמצאים על הקליפה בחוץ, וכולנו הרי יודעים איפה עוברת הביצה עד שהיא מוטלת בחוץ.... ומצד שני ראיתי המלצה דווקא של משרד הבריאות כן לאחסן אותן באריזת הקרטון. אז אצל מי הצדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטליה, אחסון ביצים
שושי שטיינוביץ27/11/2009טליה היי,
אין לי מידע על עניין אחסון ביצים באריזת הקרטון שלהם או לא. אולי לליה, תהיה תשובה.
אני אישית מוציאה את הביצים מהקרטון ומאחסנת במקום המיועד לכך במקרר, אך אני עושה זאת מטעמי נוחות וסדר.
אני מנהלת מטבח בריא, ועל סדר יומי נושאים חשובים כגון: שימוש במוצרים טבעיים בלבד, דלי שומן, ללא אבקות וכימיקלים, ללא מוצרים מעובדים[ ושימוש מוקפד בכמויות השמן בהן אני משתמשת. כמו כן אני מקפידה להוציא את ה"לבן" ממטבחי, כלומר, לא קמח לבן, לא אורז לבן (למעט בסמטי) ולא סוכר לבן. בכל מקום שיש לי אפשרות אעדיף מוצרים אורגנים על פני לא אורגנים.
נראה לי שאם מקפידים על כללים אלה, תוכלי להבטיח לעצמך מטבח בריא ומהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)